Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 dec 2017 - Anul XXII, nr. 283 (6699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Campanie de strângere de fonduri pentru poliţistul Dan Ciprian Sfichi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministerul Afacerilor Interne şi Corpul Naţional al Poliţiştilor au anunţat demararea unei campanii umanitare de strângere de fonduri pentru sprijinirea poliţistului Dan Ciprian Sfichi, rănit foarte grav săptămâna trecută, când a fost lovit cu sabia în cap de Alexandru Huţuleac, în timpul percheziţiei dispuse la locuinţa acestuia, într-un dosar de trafic de droguri. Banii vor fi necesari în special pentru şedinţele de recuperare care se vor întinde probabil pe o perioadă de cel puţin şase luni de zile.

Din fericire, starea poliţistului, internat la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi, s-a îmbunătăţit semnificativ în ultimele zile, iar semnalele privind evoluţia stării acestuia sunt pozitive. Chiar şi în situaţia fericită în care totul va merge bine, la care sperăm cu toţii, recuperarea sa va fi de lungă durată. Asta pentru că lovitura cu sabia direct în cap a pătruns până la creier, provocându-i acestuia o leziune înfiorătoare, la care, au mărturisit chiar medicii, puţini ar fi supravieţuit. Poliţistul în vârstă de 35 de ani, tată a două fetiţe, este conştient, vorbeşte şi nu mai depinde de aparate. El îşi mişcă bine partea dreaptă a corpului şi a dat uşoare semne de mişcare şi pe partea stângă. 

Poliţistul va avea nevoie de cel puţin jumătate de an de activitate de recuperare neuromotorie. Deocamdată, beneficiază de kinetoterapie intensivă şi evoluţia neurologică este favorabilă.
Redăm mai jos comunicatul postat de Ministerul Afacerilor Interne cu privire la campania umanitară: „Poliţistul Ciprian Sfichi dovedeşte că este un adevărat luptător! A trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă.

Colegii, dar şi persoanele care nu l-au cunoscut au demonstrat că omenia este un atribut al românilor. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă!

Ciprian Sfichi, poliţist din cadrul SAS Suceava, a fost rănit grav în timpul unei misiuni, în data de 5 decembrie. Lupta pe care o va duce, în continuare, va fi una de lungă durată. Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie. Pe lângă rugăciunile şi gândurile noastre bune, ajutorul poate consta şi din lucruri lumeşti.

Orice gest se poate dovedi un sprijin real. Împreună cu oamenii inimoşi de la Corpul Naţional al Poliţiştilor, iniţiem un apel umanitar pentru a-l sprijini pe Ciprian.

Contul în care se pot face donaţii este: RO71BRDE340SV15605983400 şi a fost deschis la BRD pe numele SFICHI DAN CIPRIAN. Dragi prieteni, ajutaţi-ne să îl ajutăm!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de strângere de fonduri pentru poliţistul Dan Ciprian Sfichi.
 Vizualizări articol: 2293 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campanie de strângere de fonduri pentru poliţistul Dan Ciprian Sfichi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei