Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 dec 2017 - Anul XXII, nr. 283 (6699)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Capcana adversarului accesibil

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ne-au dezamăgit fetele? Asta e, băieții n-au nici măcar posibilitatea asta. Din cauza orei inadecvate, cel puțin pentru bucureșteni, la care s-a disputat meciul de handbal feminin România-Cehia, abia am prins finalul la radio, în mașină. Drept e că mulți dintre noi nici acasă n-ar fi avut parte de vizionare, căci Telekomu e pasăre rară prin gospodării, dar așa merge economia de piață. Dacă ajungeau ale noastre în finală, explodau abonamentele. Mi-am revenit din sperietură când Narcis Drejan, de la Sport Total FM, a anunțat că am reușit egalarea și că am intrat în prelungiri. Deja în studio se discuta despre cum a pierdut FC Koeln de la 3-0, iar eu mă gândeam că ne-a trecut glonțul pe la ureche, însă lucrurile se vor regla în cele din urmă. Și Angola s-a ținut scai de noi, dar valoarea a ieșit la suprafață ca untdelemnul. Numai că, dintr-o dată, ”incredibil… în ultima secundă…” etc! Păi care ultima secundă, nu spuseseși că… prelungiri?! Probabil confundase time-out-ul cerut de antrenorul ceh cu finalul meciului, de înțeles când vezi meciul fără sonor. Așa că m-am trezit brusc într-un marasm inexplicabil. Cum, cum a fost posibil? Răspunsul poate fi acel ”Nu, deloc!”, rostit de Cristina Vărzaru la întrebarea dacă i-a plăcut jocul echipei naționale, după o victorie în grupă. Am văzut ulterior un rezumat al partidei cu Cehia și trebuie să recunosc că antrenorul advers a fost foarte inteligent la ultima fază, când și-a asigurat dublă superioritate prin scoaterea portarului. Ca să fac o analogie cu fotbalul, în restul meciului parcă am văzut o echipă ternă a Barcelonei, în care degeaba se agita Messi. Nu aveam mari speranțe la acest campionat mondial, dar mă gândeam că, dacă tot am câștigat grupa, să profităm de un prim adversar accesibil. Nu s-a putut și este exact genul acela de meci pe care știi că, dacă l-ai mai juca o dată, nu l-ai mai pierde nicicum. Sentiment pe care trebuie să-l fi avut și Simona Halep după finala aia cu Ostapenko.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Capcana adversarului accesibil.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Capcana adversarului accesibil5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei