Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2017 - Anul XXII, nr. 276 (6692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Investiţii

O companie din Coreea de Sud vrea să producă în judeţul Suceava suplimente bio pentru ficat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O companie sud-coreeană intenţionează să deschidă o fabrică în judeţul Suceava în care să producă suplimente bio pentru ficat. Vicepreședintele grupului parlamentar de prietenie cu Republica Coreea, deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul, a declarat că intenţia deschiderii acestei fabrici a fost transmisă într-o scrisoare din partea Ambasadei Republicii Coreea în România, ca urmare a vizitei pe care ambasadorul acestei ţări,  Excelenţa Sa Kim Eung Joong, a efectuat-o luna trecută în judeţul Suceava. În scrisoarea transmisă deputatului liberal, reprezentantul Ambasadei Republicii Coreea în România a ţinut să mulţumească pentru sprijinul pe care Dumitru Mihalescul l-a acordat în organizarea vizitei ambasadorului în judeţ. „În urma discuţiei cu domnul președinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, domnul ambasador ar dori să comunice interesul unei companii sud-coreene de a produce, în judeţul Suceava, și comercializa suplimente bio pentru ficat. Aceste produse sunt aprobate și vândute deja în Franţa”, se precizează în scrisoarea transmisă de Ambasada Republicii Coreea în România. Reamintim că în urma vizitei pe care  Excelenţa Sa Kim Eung Joong a avut-o, la Suceava, cu șeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, s-a convenit ca CJ Suceava să încheie un acord de înfrăţire cu o regiune din Coreea de Sud. După discuţii, Gheorghe Flutur preciza că cele două părţi au fost de acord cu demararea unor contacte cu oameni de afaceri şi operatori în turism care să vină în Bucovina, aceștia fiind interesaţi de dezvoltarea bilaterală a turismului cultural, în special în ceea ce priveşte mănăstirile UNESCO, dar şi parcurile şi rezervaţile naturale, de drumeţii, de satele tradiţionale și obiceiurile din zonă. După vizită, Excelenţa Sa Kim Eung Joong a precizat că va trimite investitori sud-coreeni care să analizeze la faţa locului posibilităţile de investiţii în industria alimentară şi în domeniul IT. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O companie din Coreea de Sud vrea să producă în judeţul Suceava suplimente bio pentru ficat.
 Vizualizări articol: 1913 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O companie din Coreea de Sud vrea să producă în judeţul Suceava suplimente bio pentru ficat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei