Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2017 - Anul XXII, nr. 276 (6692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Ofertă declinată

Spitalul de Urgenţă se disociază de campania de strângere de fonduri pentru mobilier la Pediatrie, lansată de un ONG din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filiala Suceava a asociaţiei Junior Chamber International (JCI) România a anunţat pentru vineri, 8 decembrie a.c., o acţiune de strângere de fonduri pentru înnoirea mobilierului din Secţia Pediatrie a Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava. ”Achiziţionând un bilet de participare la eveniment la preţul întreg de 115 lei, automat 28 de lei vor fi donaţi Secţiei de Pediatrie. Astfel încât biletul rămâne la preţul normal de 87 lei. Vă invităm să ne fiţi alături și să vă bucuraţi de un dublu câștig : participarea la un eveniment de business deosebit și implicarea într-un proiect benefic întregii comunităţi! Împreună facem primii pași spre împlinirea visului nostru: o secţie de Pediatrie cu cele mai bune condiţii de spitalizare și tratament pentru copiii noștri!”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului organizat de JCI.

Managerul Spitalului de Urgenţă Suceava, Vasile Rîmbu, s-a disociat de această campanie și a precizat că Pediatria nu are nevoie de mobilier nou. ”Nu avem nevoie pentru că secţia Pediatrie este foarte bine pusă la punct, de la medicamente și materiale sanitare până la condiţii de cazare normale într-un spital. Nu suntem noi destinaţia cea mai inspirată, să caute în altă parte. Noi reușim să ţinem pasul cu nevoile în continuă mișcare ale unei unităţi spitalicești”, a precizat, ieri, Vasile Rîmbu.

 

Dr. Tătăranu: ”Nu am mobilier vechi pe secţie”

Medicul-șef al secţiei Pediatrie, dr. Elena Tătăranu, a subliniat, la rândul său, că ”nu am mobilier vechi pe secţie”, astfel încât oferta de ”înnoire mobilier” nu poate fi acceptată. De asemenea, dr. Tătăranu a spus că nu a fost informată asupra conţinutului evenimentului, înainte ca acesta să fie făcut public.

Contactată telefonic, reprezentanta JCI, Aura Ștefănescu, a declarat, ieri, că ”este posibil” să se orienteze spre un alt spital din judeţ. ”Ne reorganizăm. Vom vedea”, a spus Aura Ștefănescu.

”Zâmbete în dar pentru toţi copii din secţia de Pediatrie a Spitalului Judetean Suceava.

Ne-am gândit, într-un mod sensibil și frumos, să vă invităm, oameni cu suflet frumos și care credeţi în pași înainte pentru comunitatea noastră, pentru copiii noștri, să vă alăturaţi proiectului pe care astăzi, JCI Suceava, l-a demarat și pentru reușita căruia avem nevoie de dumneavoastră:

ÎNNOIREA MOBILIERULUI SECȚIEI DE PEDIATRIE A SPITALULUI JUDETEAN !

Fiecare dintre noi avem datoria de a lăsa o urmă frumoasă și durabilă în comunitatea în care trăim!

URNA PENTRU DONAŢII va fi disponibilă la Wine Networking Event - Business 1 la 1 vineri 8 decembrie începând cu ora 17.45”, mai scrie pe pagina evenimentului organizat de JCI.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul de Urgenţă se disociază de campania de strângere de fonduri pentru mobilier la Pediatrie, lansată de un ONG din Suceava.
 Vizualizări articol: 2348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Spitalul de Urgenţă se disociază de campania de strângere de fonduri pentru mobilier la Pediatrie, lansată de un ONG din Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei