Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 dec 2017 - Anul XXII, nr. 276 (6692)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poliţistul rănit grav în misiune are nevoie de sânge

Miercuri, 6 Decembrie 2017 (10:20:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii, jandarmii şi pompierii suceveni s-au mobilizat miercuri exemplar pentru a dona sânge pentru colegul lor Dan Ciprian Sfichi rănit grav în timp ce se afla în misiune şi ajuns în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi. Poliţistul rănit are nevoie de sânge în urma traumatismului cranio-cerebral provocat de agresorul care i-a spintecat capul cu o sabie, precum după intervenţia chirurgicală complexă căreia i-a fost supus după agresiune. Directorul centrului de Transfuzii, dr. Maria Pilat, a declarat că a fost contactată de Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi cu o solicitare de sânge şi prima tranşă, de 20 de pungi, din stocul existent la centru urmează să plece la spitalul din Iaşi în cursul acestei zile, cu o ambulanţă. Medicul a mai spus că foarte mulţi poliţişti, jandarmi şi pompieri s-au prezentat pentru a dona sânge, astfel încât nu este nici o problemă să asigure atât stocul necesar în Suceava, cât şi să răspundă unor alte eventuale solicitări pentru poliţistul rănit. Dan Ciprian Sfichi are grupa de sânge AB IV pozitiv, dar orice act de donare, indiferent de grupa de sânge, este binevenit. În ceea ce priveşte starea poliţistului, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgue Iaşi, dr. Marius Dabija, ne-a declarat că acesta este în continuare în stare critică. "Este intubat, ventilat mecanic. Încă nu se poate face evaluare neurologică. Prognosticul rămâne rezervat", a declarat dr. Dabija.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţistul rănit grav în misiune are nevoie de sânge.
 Vizualizări articol: 1285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Poliţistul rănit grav în misiune are nevoie de sânge5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei