Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 nov 2017 - Anul XXII, nr. 272 (6688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Incendii

O casă și anexele gospodăriei au fost cuprinse de flăcări în satul Clit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două incendii care au avut loc în aceeași zi au afectat gospodăriile unor locuitori din satele Clit și Botești, făcând pagube importante.

Primul incendiu a izbucnit la locuința unei familii din satul Clit, duminică după prânz, fiind sesizat la 112 în jurul orei 14.00. La fața locului au ajuns în scurt timp pompierii Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Arbore, care au intervenit cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La sosirea echipajelor, ardeau acoperişurile casei şi ale anexelor, existând pericol de propagare a incendiului la gospodăriile din vecinătete. Flăcările au distrusacoperişul locuinţei pe 40 de metri pătrați, acoperişul bucătăriei de vară pe 30 de metri pătrați, precum și acoperişul unui depozit de furaje și al unei magazii. Au mai ars în timpul incendiului o tonă de furaje şi 5 metri cubi lemn de foc şi s-au degradat pereţii din lemn ai construcţiilor, bunurile casnice şi alte bunuri. Cercetările pompierilor au stabilit drept cauză probabilă de izbucnire a incendiului un scurtcircuit produs la un conductor electric neizolat corespunzător. Pompierii au reușit salvarea unui adăpost de animale şi a două gospodării învecinate, fiind salvate şi mai multe animale și păsări.

În aceeași seară, în jurul orei 23.20, au fost observate flăcări la un adăpost de animale din satul Botești din comuna Horodniceni. La locul incendiului au ajuns pompierii Detaşamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii, care au intervenit cu trei autospeciale pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor. La sosirea echipajelor, exista pericolul de propagare a focului la casa de locuit. Incendiul a fost stins după două ore de intervenție, arzând adăpostul de animale pe 70 de metri pătrați, lemn de foc și cereale depozitate. În urma verificărilor făcute de pompieri și polițiști, s-a stabilit că în aceeași zi, proprietara casei a scos cenușa din soba locuinței și a aruncat-o pe arătură, în spatele casei. Spre seară, prin jurul orei 23.10, vântul și jarul au dus la aprinderea adăpostului de animale construit din lemn și situat în vecinătatea casei, clădirea fiind distrusă în totalitate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O casă și anexele gospodăriei au fost cuprinse de flăcări în satul Clit.
 Vizualizări articol: 1620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O casă și anexele gospodăriei au fost cuprinse de flăcări în satul Clit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei