Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 nov 2017 - Anul XXII, nr. 258 (6674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tragic

Om al străzii omorât într-un garaj din Suceava, după o bătaie pentru băutură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani şi-a găsit sfârşitul într-un garaj în care consuma alcool împreună cu un prieten, după ce un alt bărbat a intrat peste ei şi a cerut şi el de băut. Refuzat, acesta din urmă ar fi devenit violent şi i-a luat la bătaie pe cei doi, din păcate bărbatul în vârstă de 50 de ani murind în condiţii ce urmează a fi stabilite în cadrul anchetei. Tragedia s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, într-un garaj de pe strada Mărăşeşti din municipiul Suceava, toţi cei implicaţi în scandal fiind cunoscuţi ca oameni ai străzii. Consumul exagerat de alcool este după toate probabilităţile cauza principală şi în acest caz de moarte violentă.

 

O bătaie care s-a încheiat tragic

Din primele cercetări efectuate de poliţişti rezultă că un bărbat de 32 de ani, Mihai D., se aciuase de ceva vreme într-un garaj din spatele blocului T 3 de pe strada Mărăşeşti, unde stătea într-un soi de chirie. Joi noapte, acesta se afla în garajul-locuinţă împreună cu unul dintre prietenii de pahar, Florin Fodor, în vârstă de 50 de ani, om al străzii. 

În miez de noapte, la garaj ar fi ajuns şi un al treilea bărbat, tot om al străzii. Conflictul ar fi pornit de la alcool, mai exact de la faptul că musafirul venit în miez de noapte nu a fost poftit la chef. Cert este că cei trei s-au încăierat, iar al treilea bărbat a început să-i lovească pe ceilalţi doi. Bărbatul mai în vârstă, Florin Fodor, a căzut cu capul de un corp dur, probabil în urma uneia dintre lovituri, şi nu s-a mai ridicat de jos.

Poliţiştii alertaţi prin 112 în jurul orei 0.30 i-au găsit la faţa locului doar pe bărbatul de 32 de ani şi pe Florin Fodor, care nu mai dădea semne de viaţă. Personalul medical a constatat în scurt timp decesul bărbatului în vârstă de 50 de ani. Martorul, bărbatul de 32 de ani, avea şi el urme de agresiune, însă nu a putut da declaraţii coerente, din cauza consumului de alcool.

 

Suspectul principal, total incoerent din cauza alcoolului

Ancheta a fost preluată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Aceştia au ajuns în scurt timp la un anume Mihai Nastasiu, în vârstă de 39 de ani, din Dumbrăveni, care locuieşte fără forme legale în municipiul Suceava şi fără un domiciliu stabil. Şi acesta era în stare avansată de ebrietate, astfel că nu prea îşi aducea aminte ce s-a întâmplat.

Totuşi, anchetatorii au date destul de sigure că el este agresorul.

 

Concluziile legiştilor vor conduce la încadrarea exactă a faptei 

La autopsia efectuată ieri după-amiază urma să se stabilească ce leziuni are pe suprafaţa corpului bărbatul în vârstă de 50 de ani şi care este legătura de cauzalitate a leziunilor cu moartea. Cele mai probabile variante în acest caz sunt omorul sau infracţiunea de lovitură cauzatoare de moarte. Această din urmă infracţiune ar putea fi stabilită dacă bărbatul a decedat în urma căzăturii, urmare a unei lovituri încasate.

Din păcate, este un nou caz de agresiune cu final tragic care are în prim-plan consumul exagerat de alcool. Aproape toate faptele de omor din judeţul nostru au drept cauză principală consumul de alcool.

Abia ieri după-amiază, suspectul cu mintea cât de cât limpezită urma să fie prezentat în faţa unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru a fi audiat şi a fi luate măsuri restrictive împotriva sa. Cel mai probabil, acesta urma să fie reţinut pentru 24 de ore.

În primă fază, cercetările au fost deschise pentru infracţiunea de ucidere din culpă, însă încadrarea juridică a faptei va fi foarte probabil schimbată.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Om al străzii omorât într-un garaj din Suceava, după o bătaie pentru băutură.
 Vizualizări articol: 5909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Om al străzii omorât într-un garaj din Suceava, după o bătaie pentru băutură1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei