Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 nov 2017 - Anul XXII, nr. 258 (6674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Târgul Toamnei, La Grădiniţa cu Program Prelungit "Prichindel" Suceava

Luni, 13 Noiembrie 2017 (09:53:16)
La Grădiniţa cu Program Prelungit Prichindel Suceava a fost organizat, pe 10 noiembrie, Târgul Toamnei. La eveniment au participat părinţi, bunici și alţi parteneri, iar târgul a avut peste 700 de vizitatatori."Activitatea a avut ca obiectiv asigurarea calității în educație prin desfășurarea unor activități de educative curriculare și extracurriculare, în cadrul parteneriatului grădiniță - familie - comunitate. Târgul s-a dorit a fi o activitate de finalizare a proiectelor de toamnă, dar a avut și un caracter profund umanitar: ajutorarea unui copil din grădiniță care şi-a pierdut tatăl", a declarat prof. Dorina - Georgeta Dunăreanu, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit ,,Prichindel" Suceava. La activitate au fost antrenaţi 350 preșcolari din 12 grupe, 25 de cadre didactice, personalul nedidactic și auxiliar din grădiniță, părinți ai preșcolarilor.. Atmosfera a fost întreţinută la toate grupele de cântece specifice anotimpului, iar colectivul de cadre didactice şi copiii au realizat lucrări din materiale din natură, au pictat etichete pentru borcanele cu bunătăți, au realizat tablouri de toamnă din frunze, aranjamente de toamnă, figurine din fructe şi legume: şoricei, buburuze, omiduţe, dar şi trenuleţe, vaze cu flori şi multe altele. În cadrul târgului s-au acordat şi premii, pentru ,,Cel mai atractiv stand”, ,,Cea mai ingenioasă prezentare”, ,,Standul cel mai dulce”, ,,Cel mai vizitat stand”, ,,Standul veseliei”, ,,Standul bogăției”, ,,Standul ,Vinde-tot!”, ,,Standul cel mai elegant”,, Standul culorilor”, ,,Standul generos” etc.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul Toamnei, La Grădiniţa cu Program Prelungit "Prichindel" Suceava.
 Vizualizări articol: 812 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul Toamnei, La Grădiniţa cu Program Prelungit "Prichindel" Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei