Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 nov 2017 - Anul XXII, nr. 258 (6674)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În trafic

20 de sancţiuni aplicate de poliţişti, într-o acţiune pentru prevenirea accidentelor cu pietoni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Suceava au desfăşurat miercuri şi joi o acţiune pentru combaterea accidentelor care au la bază indisciplina şoferilor şi pietonilor aflaţi în trafic. În cadrul acţiunii au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 3.625 de lei. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere ale unor şoferi care nu au acordat prioritate de trecere pentru pietoni.

Poliţiştii le reamintesc participanţilor la trafic că trebuie să impună respectarea unor reguli elementare de autoprotecţie, pentru a preveni evenimente rutiere nefericite, având în vedere faptul că traversarea neregulamentară şi neacordarea priorităţii de trecere pentru pietoni sunt printre principalele cauze ale accidentelor rutiere cu consecinţe deosebit de grave. Minorii trebuie să traverseze străzile sau drumurile publice pe marcajul pietonal prin dreptul indicatoarelor "Trecere pentru pietoni", iar acolo unde sunt instalate semafoare, numai pe culoarea verde a acestora. Pietonii trebuie să circule numai pe trotuare sau pe potecile laterale amenajate. Acolo unde acestea nu există, pietonii trebuie să se deplaseze numai pe partea stângă a drumurilor publice, cât mai aproape de margine. Traversarea drumurilor publice se face numai prin locuri special amenajate şi semnalizate prin indicatoare sau marcaje şi pe culoarea verde a semaforului, după o temeinică asigurare. În cazul bicicliştilor, nesemnalizarea şi neasigurarea înainte de efectuarea schimbării direcţiei de mers, în special spre stânga şi la plecarea de pe loc, sunt abateri care constituie cauze principale ale evenimentelor rutiere care apar din culpa lor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 20 de sancţiuni aplicate de poliţişti, într-o acţiune pentru prevenirea accidentelor cu pietoni.
 Vizualizări articol: 1736 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
20 de sancţiuni aplicate de poliţişti, într-o acţiune pentru prevenirea accidentelor cu pietoni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei