Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 oct 2017 - Anul XXII, nr. 242 (6658)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În centrul Sucevei

Abia ieşit din puşcărie, a spart aparatele de cafea de la Casa de Cultură, golindu-le de bani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Automatele de cafea din centrul Sucevei au devenit ţinta unui individ recent ieşit din puşcărie, care a găsit o modalitate rapidă de a face bani, fără mult efort. Duminică dimineaţă, la ora 08.00, acesta a fost prins în timp ce „golea” de bani aparatele de cafea de la parterul Casei de Cultură.

Cel care a sesizat fapta a fost paznicul clădirii, care a sunat la Poliţia Locală, un echipaj deplasându-se imediat acolo şi reuşind să-l prindă.

„Bărbatul a folosit un fel de levier special confecţionat, pentru a deschide uşile automatelor de cafea aparţinând Daily Caffe şi S.C. Ecuator, de unde a sustras suma de 135 lei în bancnote de un leu. La percheziţia corporală a mai fost găsit asupra sa un portofel gol şi un act de identitate pe numele Iulian Constantin Ciobanu. Bărbatul este născut în 1980 şi este din comuna Siminicea. Bărbatul a fost predat Poliţiei municipiului Suceava, pentru continuarea cercetărilor sub acuzaţia de furt calificat”, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Suceava, Liviu Manoliu.

În urma verificărilor efectuate de Biroul Investigaţii Criminale în colaborare cu Serviciului Criminalistic s-a constatat că persoana reţinută pentru spargerea automatelor de cafea este recidivistă, recent eliberată din penitenciar, în cazul său dispunându-se continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea a două infracţiuni de furt calificat, soluţie confirmată de unitatea de Parchet competentă.

Totodată, pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 ore, până la dispunerea de noi măsuri de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Abia ieşit din puşcărie, a spart aparatele de cafea de la Casa de Cultură, golindu-le de bani.
 Vizualizări articol: 6885 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Abia ieşit din puşcărie, a spart aparatele de cafea de la Casa de Cultură, golindu-le de bani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei