Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 23 oct 2017 - Anul XXII, nr. 241 (6657)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ultimul drum

Rămas bun, părinte drag!

Emilian Horga, din Berchişeşti, care ar fi împlinit, pe 19 ianuarie 2018, 95 de ani, a părăsit sâmbătă, 21 octombrie, această lume, lăsând un gol imens în inima soției, copiilor, ginerilor, nurorilor, nepoțilorși strănepoților, în sufletul tuturor celor care l-au cunoscut și prețuit. Marți, 24 octombrie, de la ora 12:00, Emilian Horga va fi condus pe ultimul drum, când va avea loc și slujba înmormântării, în comuna Berchișești. Plecarea din această lume a lui Emilian Horga a lăsat un imens gol în inima soției, Domnica, în vârstă de 88 de ani, alături de care a trăit 67 de ani de căsătorie. Cu multe sacrificii, cu dăruire, cu dragoste, familia Horga şi-a crescut cei 12 copii în credinţa lui Dumnezeu. Poate de aceea, părintele Nicolae Horga, parohul Bisericii „Sf. Dumitru” din municipiul Suceava, unul dintre copiii lui Emilian Horga, l-a descris pe tatăl său în acest fel: „cu verticalitatea unui stejar puternic, profund înrădăcinat în pământ, cu gândul la Dumnezeu cel care i-a călăuzit paşii în viaţă, apărându-l de necazuri şi greutăţi, dar şi binecuvântându-l cu multe daruri”. Familia Horga extinsă este formată din 12 copii, gineri şi nurori, 48 de nepoţi, 32 de strănepoţi. O parte dintre ei vor  veni în aceste zile la Berchișești (locul copilăriei multora dintre ei, „casa care i-a-ncălzit”, locul amintirilor, locul iubirii, al credinței, al valorilor morale, locul în care au primit primele poveţe) pentru a-și lua rămas bun de la cel care a fost Emilian Horga. Rămas bun, părinte drag!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rămas bun, părinte drag!.
 Vizualizări articol: 5906 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Rămas bun, părinte drag!5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei