Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 aug 2017 - Anul XXII, nr. 180 (6596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Auto

Toyota este lider la nivel judeţean şi naţional la vânzarea maşinilor hibride

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toyota ocupă primul loc atât la nivelul judeţului Suceava, cât şi la nivel naţional, la vânzarea maşinilor Hybrid. Distribuitorul autovehiculelor Toyota şi Lexus în Suceava şi Botoşani este compania Revlaco Motors, care în primele şapte luni ale acestui an a livrat nu mai puţin de 36 de autoturisme Hybrid, fiind astfel pe primul loc la vânzările de autovehicule „eco”. Aceeaşi situaţie se înregistrează pentru Toyota şi la nivel naţional, în primele şase luni ale acestui ani segmentul „eco” triplându-se din punctul de vedere al livrărilor către clienţi. Rezultatul este datorat, în mare parte, vânzărilor maşinilor Hybrid Toyota şi Lexus, care au realizat 863 de unităţi livrate şi o cotă de piaţă de 88%.

De precizat că piaţa automobilelor eco, hibride, hibride plug-in şi electrice a crescut în primele şase luni ale acestui an la 977 de unităţi, de la aproximativ 310 unităţi anul trecut, conform raportului APIA, rezultat care demonstrează preferinţa în creştere a clienţilor pentru propulsii alternative. Din totalul pieţei de automobile ”eco”, Toyota Hybrid, producătorul numărul unu în segment, a livrat 791 de unităţi, în timp ce Lexus Hybrid, 72 de unităţi, reprezentând împreună 88% din total.

Din punctul de vedere al performanţei modelelor, Yaris Hybrid a fost cel mai bine vândut model, cu 252 de unităţi, urmat de Auris Hybrid, cu 201 unităţi. Versiunea Hybrid a legendei RAV4 ocupă locul 3 în clasament cu 178 de unităţi, iar cel mai nou model Hybrid din portofoliul mărcii, Toyota C-HR, ocupă locul 4, înregistrând deja 158 de unităţi vândute.

În aceeaşi perioadă menţionată, cel mai bine vândut model Hybrid de la Lexus este Lexus RX, cu 46 de unităţi, urmat de Lexus NX, cu 22 de unităţi.

 

Toyota Suceava estimează o creştere a vânzărilor de maşini Hybrid de peste 120% în acest an

La nivelul judeţelor Suceava şi Botoşani, Revlaco Motors, cu cele 36 de maşini Hybrid livrate în intervalul ianuarie-iulie 2017, a reuşit deja să depăşească numărul autoturismelor Hybrid vândute în întreg anul 2016, când au fost livrate 27 de unităţi. Mai mult, Revlaco Motors Suceava estimează că anul acesta va livra clienţilor din Suceava şi Botoşani peste 150 de autoturisme Toyota şi Lexus, adică o creştere de peste 50%, în condiţiile în care piaţa auto din România a crescut, până în prezent, cu doar 10%. Creşterea se datorează, în mare parte, vânzărilor de maşini Hybrid. Astfel, Toyota Suceava estimează o creştere a vânzărilor de maşini Hybrid de peste 120% în acest an.

Trebuie subliniat că, după 14 ani de activitate, Toyota Suceava a livrat clienţilor săi peste 2.000 de autovehicule Toyota şi Lexus, atât noi cât şi rulate, prin intermediul programului de Buy-Back, fiind unul dintre cei mai mari distribuitori auto din Moldova.

De asemenea, în 2017, Revlaco Motors a demarat proiectul de autorizare în vederea comercializării mărcii Lexus, divizia de lux a producătorului japonez Toyota. Anul acesta, Revlaco Motors a livrat clienţilor două unităţi Lexus RX 450 Hybrid şi o unitate Lexus NX 300 Hybrid, alte trei unităţi Lexus fiind comandate de clienţi şi urmând a fi livrate.

Toyota este lider mondial în vânzări de maşini hibride, cu peste 10 milioane de unităţi puse în circulaţie. Primul automobil de serie cu sistem hibrid de propulsie realizat de companie este Toyota Prius, în anul 1998.

Sistemul hibrid de la Toyota combină două surse de putere pentru a asigura propulsia. Prin combinarea unui motor termic, pe benzină, cu un motor electric, sunt exploatate din plin atuurile ambelor surse de energie: putere, pe de o parte, eficienţă ridicată în exploatare, pe de altă parte. Mai mult, cei care achiziţionează autoturisme hibride beneficiază şi de alte avantaje directe, printre care scutirea de la plata taxei de înmatriculare, iar dacă facem referire la municipiul Suceava, impozitul pentru astfel de vehicule este redus cu 95%. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Toyota este lider la nivel judeţean şi naţional la vânzarea maşinilor hibride.
 Vizualizări articol: 1853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Toyota este lider la nivel judeţean şi naţional la vânzarea maşinilor hibride5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei