Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 aug 2017 - Anul XXII, nr. 180 (6596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incendiu

Peste 10 hectare de mirişte cuprinse de flăcări, de la o balotieră care a luat foc în mers

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un incendiu de proporţii a avut loc miercuri după-amiază pe un teren cu mirişte de la marginea satului Mereni din oraşul Salcea. Pompierii au fost anunţaţi în jurul orei 17.00 despre izbucnirea unui incendiu pe o suprafaţă de teren aparţinând unei asociaţii din oraşul Salcea. La faţa locului a fost găsită o suprafaţă de aproximativ 10 hectare de mirişte arzând, în zona incendiată fiind localizată şi o balotieră care a ars în timpul incendiului.

După aproximativ 45 de minute de intervenţie a pompierilor de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, incendiul a fost lichidat, fiind demarată o anchetă pentru a se putea stabili cauzele producerii incendiului de vegetaţie. Din spusele martorilor, se pare că balotiera a luat foc în timpul acţiunii de balotare, în timp ce era remorcată de un tractor. Conform anchetei preliminare, la volanul tractorului s-ar fi aflat un adolescent de 16 ani, fără permis de conducere, care intrase să baloteze paiele de pe un teren aparţinând unei asociaţii agricole din oraşul Salcea. În timp ce acesta balota fără permisiune pe acel teren, se pare că balotiera a luat foc în timpul acţiunii de balotare, în timp ce era remorcată de un tractor.

Martorii povestesc că tânărul a reuşit să decupleze tractorul de utilajul de balotare şi l-a salvat din calea flăcărilor. El a parcat tractorul pe un deal, într-o zonă protejată, după care a dispărut fără urmă. Poliţiştii încearcă să-l identifice acum pe cel aflat la volanul tractorului, reclamaţiile venind şi din partea proprietarilor terenului, pe care adolescentul e posibil să fi venit la furat paiele rămase. Norocul a făcut însă ca vântul să bată spre oraşul Suceava, protejând casele din imediata vecinătate a ogorului aprins. Coloana de fum se vedea însă de la mare distanţă şi a pus multă lume în alertă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 10 hectare de mirişte cuprinse de flăcări, de la o balotieră care a luat foc în mers.
 Vizualizări articol: 3230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 1 vot
Peste 10 hectare de mirişte cuprinse de flăcări, de la o balotieră care a luat foc în mers2.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei