Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iul 2017 - Anul XXII, nr. 168 (6584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antreprenorul care și-a mărit de 20 de ori vânzările față de prima lună de activitate

Din ce în ce mai mulți români aleg să pornească afaceri pe cont propriu, iar dacă investesc suficientă pasiune și dedicare reușesc să atingă succesul și să depășească orice piedici. Aceasta este și povestea lui Andrei Amos, un tânăr antreprenor sucevean care a reușit în doar 3 ani de zile să consolideze un business de succes în mediul online.

Având dorința de a fi propriul său șef și fiind pasionat de tot ceea ce înseamnă tehnologie, Andrei Amos a decis în urmă cu 3 ani să fructifice oportunitățile oferite de mediul virtual. Mai exact, a pus bazele magazinului online de huse și accesorii pentru smartphone-uri și tablete www.stifler.ro. Investiția inițială a fost susținută și de cele ulterioare: în mod constant profiturile obținute au fost reinvestite în îmbunătățirea tuturor aspectelor legate de magazinul online, pentru a câștiga încrederea clienților români, încă destul de reticenți atunci când vine vorba de cumpărăturile online.

Să vedem ce are de spus tânărul antreprenor sucevean despre afacerea care înregistrează în prezent vânzări de peste 20 de ori mai mari față de prima lună de activitate.

Cum a început business-ul www.stifler.ro? De unde v-a venit ideea?

„Acum 3 ani, când aveam doar o idee și destul de puține speranțe de reușită, mi-am dat seama că există o nișă încă neexploatată pe piață. Este vorba despre nișa huselor premium pentru smartphone-uri. În acea perioadă se găseau destul de greu, nu erau tocmai ieftine și dura foarte mult până când clientul intra în posesia lor. Aceste 3 probleme le-am rezolvat imediat ce am pus bazele magazinului online www.stifler.ro.”

Care a fost cea mai mare piedică întâmpinată de afacere de-a lungul timpului?

„Pot spune că au fost chiar mai multe. Domeniul fiind relativ nou, am întâmpinat piedici din toate categoriile: norme legislative potrivnice, clienți neîncrezători, furnizori nu tocmai serioși, platforme online nepotrivite și multe altele. Acum am construit însă o fundație care elimină toate aceste piedici – în prezent nu mai avem probleme de acest gen.”

Cum ați ajuns la această creștere explozivă a vânzărilor – de peste 20 de ori față de prima lună de activitate?

„Secretul constă în dedicare. Odată ce investești în ceva, vrei și rezultate. Cum le obții? Investești în continuare timp și resurse, investești în relația cu clienții, cauți să le mulțumești orice nevoie. Spre exemplu, suntem primul magazin online din România care rezolvă într-un mod unic situațiile în ceea ce privește garanția. Fiecare husă cumpărată de pe www.stifler.ro vine cu certificat de garanție, iar dacă apar probleme, clientul primește o altă husă fără a fi nevoit să trimită produsul defect înapoi.

În aceeași idee, am investit constant în relația cu clienții, pentru ca aceștia să regăsească în Stifler.ro un prieten de nădejde – oricând știu că au nevoie de un accesoriu pentru telefon sau tabletă, îl vor găsi la noi. De asemenea, rezolvăm rapid și amiabil orice problemă. Uneori, în timpul transportului prin curierat, coletele se deteriorează și produsele sunt la rândul lor afectate. În această situație înlocuim imediat produsele și trimitem chiar și cadouri, pentru ca orice client să fie pe deplin mulțumit.”

Care sunt planurile de viitor pentru Stifler?

„Dezvoltarea pe plan internațional este obiectivul nostru principal. Este un obiectiv destul de ambițios, întrucât fiecare piață se comportă diferit, însă avem o echipă de oameni motivați, pregătiți să facă față oricărei provocări. În momentul de față ne-am extins pe piața din Ungaria și în viitorul apropiat ne vom extinde în alte 5 țări.”

Prin urmare, DA, se poate! Chiar dacă ai la început doar o idee, prin muncă și perseverență poți deveni propriul tău șef, un antreprenor de succes care se poate mândri cu realizări la care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Dovada incontestabilă e chiar acest tânăr de doar 26 de ani din Suceava, care a dezvoltat unul dintre cele mai căutate magazine online de huse și accesorii pentru gadget-uri inteligente – www.stifler.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antreprenorul care și-a mărit de 20 de ori vânzările față de prima lună de activitate.
 Vizualizări articol: 9231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.19/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.2 din 16 voturi
Antreprenorul care și-a mărit de 20 de ori vânzările față de prima lună de activitate3.2516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei