Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iul 2017 - Anul XXII, nr. 168 (6584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsă de atenţie

Bicicliştii, cauza a trei accidente produse în doar câteva ore

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În decurs de numai câteva ore ale zilei de marţi, 25 iulie, bicicliştii au cauzat nu mai puţin de trei accidente. Unul dintre acestea a avut loc pe drumul naţional 2H, în apropiere de Gălăneşti, acolo unde un bărbat în vârstă de 65 de ani care se afla pe o bicicletă a încercat să efectueze o întoarcere fără să se asigure. Tentativa sa a fost observată în ultimul moment de şoferul unui autobuz aflat în spatele bicicletei, care a frânat brusc şi a virat la stânga. În urma şocului, o femeie în vârstă de 62 de ani care se afla în autobuz s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de bordul mașinii. Femeia a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, iar poliţiştii i-au testat cu aparatul etilotest atât pe şoferul autobuzului, cât şi pe biciclist, constatându-se că nici unul nu consumase băuturi alcoolice.

Tot marţi, dar de această dată în Gura Humorului, un băiat de 16 ani care se afla pe o bicicletă a intrat într-o intersecţie fără să se asigure, fiind lovit de un autoturism. Minorul a suferit leziuni, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar pentru că rănile nu erau foarte grave nu a fost necesară internarea. Nici unul dintre cei implicaţi în accident nu consumase băuturi alcoolice.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că vinovați de producerea accidentului sunt atât conducătorul auto, care nu a acordat prioritate de dreapta, cât și biciclistul care nu a respectat semnificația indicatorului „Obligatoriu la dreapta”.

Un al treilea accident i-a avut în prim-plan chiar pe doi biciclişti. Pe o stradă din Rădăuţi, un adolescent în vârstă de 17 ani aflat pe o bicicletă a încercat să depăşească o altă bicicletă condusă de o femeie în vârstă de 48 de ani. La un moment dat, cei doi s-au ciocnit şi au luat contact cu asfaltul. În urma impactului, femeia a suferit leziuni minore, motiv pentru care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi bicicliști au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bicicliştii, cauza a trei accidente produse în doar câteva ore.
 Vizualizări articol: 1924 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bicicliştii, cauza a trei accidente produse în doar câteva ore5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei