Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iul 2017 - Anul XXII, nr. 168 (6584)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Confirmare

Lucian Goian revine în India, la Mumbai City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul Lucian Goian revine în India după un scurt intermezzo în Australia. Legitimat până recent la Perth Glory, una dintre cele mai cunoscute echipe de la Antipozi, Lucian Goian a primit o propunere de la fosta echipă din liga indiană, FC Mumbai City, pe care a acceptat-o imediat. Suceveanul a anunţat pe contul său de socializare că s-a înţeles pentru o perioadă de doi ani. 

„Mumbay este un loc unde m-am simţit extraordinar şi unde mă întorc cu mare plăcere”, a spus Lucian Goian.

Înainte de a ajunge în India, Lucian a evoluat pentru CFR Cluj, echipă la care a avut 30 de prezenţe şi cu care a câştigat Cupa României. Lucian mai avea un an de contract cu echipa din Gruia, dar în acelaşi timp avea o clauză de reziliere prin care putea pleca în această vară, dacă ar fi primit o ofertă mai bună. Lucian a evoluat şi trei ani în China, un an la Tianjin Teda, acolo unde l-a avut antrenor pe Alexandre Guimaraes, tehnicianul echipei din India, FC Mumbai City.

Anul trecut, după ce a semnat cu echipa de primă ligă din India, Lucian Goian declara: „Am primit o ofertă bună din India şi am decis să-i dau curs, mai ales că va fi o experienţă nouă pentru mine. M-a sunat fostul meu antrenor din China, Alexandre Guimaraes, cel ce a fost adus la echipa din India şi avea nevoie de un fundaş central. Cred că dacă am rezistat trei ani în China, acolo unde e destul de greu deoarece se schimbă foarte repede lucrurile şi sunt tot felul de interese, cred că mă voi adapta repede şi-n India. Am vorbit cu Adi Mutu despre acest campionat, unde a evoluat în sezonul trecut, şi am înţeles că sunt foarte bine organizaţi. Din câte ştiu, în India au evoluat în sezoanele trecute jucători mari ca Anelka, care a jucat chiar la Mumbay, Del Piero, Trezeguet şi Mutu”.

Lucian Goian a început fotbalul la Suceava, cu Ilie Gafencu, iar la vârsta de 15 ani a debutat pe postul de atacant la Foresta II, în Liga a III-a, în 5 etape marcând 7 goluri. A promovat mai apoi la prima echipă a Forestei, iar la 17 ani a plecat la FC Oneşti, unde a evoluat doi ani. La 19 ani a plecat la Ceahlăul Piatra Neamţ, echipa de la care a plecat fratele său, Dorin, la Bacău. Cea mai lungă perioadă a petrecut-o la Dinamo Bucureşti, formaţie pentru care a evoluat şase sezoane, iar mai apoi a jucat un an şi jumătate la Astra, echipă de la care a plecat în China. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucian Goian revine în India, la Mumbai City.
 Vizualizări articol: 1999 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucian Goian revine în India, la Mumbai City5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei