Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 iul 2017 - Anul XXII, nr. 154 (6570)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Viteza ucide

Maşina implicată în accidentul mortal de la Milişăuţi a derapat peste 40 de metri şi s-a răsturnat pe o distanţă de 90 de metri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ancheta poliţiei în cazul cumplitului accident rutier produs duminică la Milişăuţi, în urma căruia un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit, iar fiica şi soţia sa au fost rănite grav, scoate în evidenţă faptul că şoferul circula cu viteză excesivă, din primele cercetări rezultând că aceasta este singura cauză a tragediei. Această variantă este susţinută în primul rând de măsurătorile făcute la faţa locului, care indică faptul că maşina a derapat pe o porţiune de peste 40 de metri, iar apoi s-a rostogolit pe o distanţă de aproximativ 90 de metri, perpendicular cu axul drumului.

Romeo Rusu, tânărul de 27 de ani, din municipiul Rădăuţi, aflat la volanul unui Audi A4, circula pe DN 2H, pe direcţia dinspre Rădăuţi spre Suceava, iar accidentul a avut loc la Milişăuţi, în localitate.

Din cercetările poliţiei rezultă că şoferul a intrat în depăşirea unei coloane de autovehicule, iar în timpul manevrei, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers. Maşina ar fi prins acostamentul, a derapat, iar apoi s-a rostogolit de mai multe ori pe carosabil, cel puţin de 7-8 ori, au relatat martorii oculari, mai mulţi şoferi care rulau în coloană.

În timp ce autoturismul se răsturna, tânărul de 27 de ani a fost proiectat prin geam, fiind găsit decedat într-un lan de grâu de la marginea drumului.

Soţia şi fiica sa, în vârstă de 3 ani şi jumătate, au fost găsite în viaţă de personalul medical ajuns la faţa locului şi au fost transportate la Spitalul Judeţean Suceava. Ambele au fost diagnosticate cu leziuni grave, însă în cazul micuţei problemele erau mult mai multe. Fata a fost transferată încă de duminică, la solicitarea familiei, la un spital din Iaşi. Ea a plecat de la Suceava cu un diagnostic preliminar foarte sever: comă grad IV, traumatism cranio-cerebral deschis, plăgi fronto-parietale, plus alte leziuni la nivelul corpului şi membrelor. În cazul fetiţei, prognosticul medicilor era rezervat.

Mama fetei, în vârstă de 31 de ani, a rămas internată pe secţia de Neurochirurgie a Spitalului Judeţean Suceava, în stare stabilă.

Weekendul trecut a fost unul negru pe şoselele din judeţ. Sâmbătă şi duminică au avut loc două accidente grave, cel de la Milişăuţi şi unul la intrarea în Suceava, pe şoseaua Humorului, soldat cu decesul unui alt tânăr, în vârstă de 36 de ani. O realitate este că ambele au avut în prim-plan viteza excesivă şi neadaptată la condiţiile de drum. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşina implicată în accidentul mortal de la Milişăuţi a derapat peste 40 de metri şi s-a răsturnat pe o distanţă de 90 de metri.
 Vizualizări articol: 9990 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Maşina implicată în accidentul mortal de la Milişăuţi a derapat peste 40 de metri şi s-a răsturnat pe o distanţă de 90 de metri3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocinei ”Fraţii românaşi” (reţetă de la românii din Italia) Reţeta de tocinei bucovineni din vechime se pare că a suferit nişte interesante transformări după ce românii au ajuns, cu obiceiuri alimentare cu tot, pe alte meleaguri. Această variantă este acum la modă în comunităţile de români... Citeşte