Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 iul 2017 - Anul XXII, nr. 150 (6566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

La Rădăuți

Un pistol, muniție, țigări și o sacoşă cu numere de înmatriculare, descoperite într-o maşină furată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii rădăuţeni au descoperit ieri un pistol, muniție, țigări de provenienţă extracomunitară și o sacoşă cu numere de înmatriculare într-o maşină care fusese declarată de proprietari ca fiind furată.

Iniţial, un zvon cutremurător a zguduit ieri seară municipiul Rădăuți. Corpurile a doi copii morți fuseseră descoperite într-un autoturism aflat în parcarea unui bloc turn din centrul municipiului… Panică, animație în zona centrală, grupuri de curioși care stăteau în vecinătatea autospecialelor de poliție ajunse în zona respectivă și mult mister… Din fericire, a fost doar un zvon lansat de o minte bolnavă sau de un ins care se plictisea…

Realitatea a fost cu totul alta. Potrivit unor surse, povestea evenimentului care a speriat un oraș întreg pornește în urmă cu circa doi ani. O familie din municipiul Rădăuți s-a mutat în Austria și înainte de a pleca a încredințat un autoturism unei familii din comuna Horodnic de Jos. Proprietarii s-au întors în urmă cu câteva zile la Rădăuți și au aflat că autoturismul fusese furat din curtea în care stătuse până atunci, condiții în care au reclamat la poliție furtul.

Ieri după-amiază mașina a fost depistată în parcarea blocului turn, iar lucrătorii de poliție au descoperit în aceasta un pistol, muniție, țigări de proveniență extracomunitară și o sacoșă cu mai multe numere de înmatriculare. Până la ora realizării acestui material reprezentanții IPJ Suceava nu au dat nici o declarație de presă, urmând ca în ediția de mâine a cotidianului nostru să revenim cu un material mai amplu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pistol, muniție, țigări și o sacoşă cu numere de înmatriculare, descoperite într-o maşină furată.
 Vizualizări articol: 9286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un pistol, muniție, țigări și o sacoşă cu numere de înmatriculare, descoperite într-o maşină furată5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei