Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 iul 2017 - Anul XXII, nr. 150 (6566)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cinci după gratii

Al cincilea suspect în cazul violului în grup de la Adâncata, prins în pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Al cincilea suspect din şocantul caz de viol în grup de la Adâncata a fost identificat şi prins în pădurea de pe raza localităţii, ajungând şi el în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, unde se mai află încă patru inculpaţi puşi sub acuzare. Costel Mihai Onofrei, în vârstă de 20 de ani, a fost fugar timp de mai multe zile, însă existau informaţii destul de certe că acesta nu a părăsit localitatea, ci stă în pădurea din Adâncata, de unde vine în zonele locuite pe timp de noapte. În arest se află pentru aceeaşi faptă şi fratele său mai mare. Cei cinci sunt puşi sub acuzare pentru faptele de viol şi lipsire de libertate ori complicitate la aceste fapte.  Ieri, Judecătoria Suceava a emis mandat de arestare pentru 30 de zile şi pe numele lui Costel Mihai Onofrei, fiind însuşită astfel propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Violul a fost comis în noaptea de 29 spre 30 iunie.

Din cercetările derulate de poliţişti rezultă că victima, o femeie în vârstă de 34 de ani, a fost luată pe sus din curtea casei sale, o locuinţă deloc izolată, aflată la intrarea în Adâncata, la marginea drumului naţional. Femeia a fost luată în spate de unul dintre tineri şi dusă în pădurea de peste drum de casă, unde a fost violată. Femeia a scăpat la un moment dat cu fuga, ajungând acasă dezbrăcată. Ea a sesizat Poliţia despre faptă abia a doua zi dimineaţă. Femeia i-a recunoscut cu uşurinţă pe autori, în condiţiile în care toţi erau vecini cu aceasta, ba, mai mult, doi dintre ei fiindu-i şi rude prin alianţă. Autorii şi-au pus fapta pe seama consumului exagerat de alcool. O parte dintre aceştia susţin că nu au făcut sex cu femeia, însă faptul că s-au aflat acolo şi nu au făcut nimic pentru a o ajuta nu îi face cu mult mai puţin vinovaţi. În orice caz, cert este că pe parcursul anchetei urmează a se stabili participaţia fiecăruia la comiterea faptei.

În acest dosar au fost arestaţi Marian Ilie Muha, în vârstă de 21 de ani, Marian Chelariu, tot de 21 de ani, Andrei Vasilică Stanciu, în vârstă de 20 de ani, şi Florin Onofrei, de 27 de ani, ultimul fiind frate cu Mihai Costel Onofrei. Primii suspecţi din acest caz au fost prinşi de poliţişti de sâmbăta trecută.

Având în vedere gravitatea faptelor, viol în grup şi lipsire de libertate, pentru cei cinci vor urma probabil perioade lungi de stat după gratii.

Pentru mulţi dintre localnicii din Adâncata, faptul că cei cinci sunt în arestul IPJ Suceava este o uşurare.

Tinerii ajunşi în arest au făcut multe probleme la Adâncata, pe lângă scandalurile care se ţineau lanţ în fiecare seară o parte dintre aceştia mai având la activ fapte de distrugere sau de loviri sau alte violenţe. Recent, un localnic a fost bătut de unul dintre inculpaţi, însă pentru faptele de lovire mandatele de arestare se emit mult mai rar, doar în cazurile extreme.

Ancheta în dosarul de viol este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al cincilea suspect în cazul violului în grup de la Adâncata, prins în pădure.
 Vizualizări articol: 7917 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Al cincilea suspect în cazul violului în grup de la Adâncata, prins în pădure5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei