Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iun 2017 - Anul XXII, nr. 136 (6552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La datorie

Polițiștii au aplicat peste 1.500 de sancțiuni în timpul unei acțiuni de o săptămână

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Peste 1.500 de sancţiuni au fost aplicate de poliţiştii suceveni în cadrul unor acţiuni desfăşurate pentru asigurarea unui climat de siguranță publică. Timp de o săptămână, peste 330 de polițiști din întreg județul au vegheat din teren circulația rutieră pe cele mai importante artere de circulație din județ, precum și protejarea populației împotriva actelor de comerț ilicit. În perioada 12-18 iunie au acționat zilnic zece autospeciale radar pentru monitorizarea traficului rutier şi creşterea gradului de siguranţă pe drumurile publice. De asemenea, polițiștii au folosit aparatul radar laser TrueCam pentru depistarea celor care încalcă regimul legal de viteză. Alte 90 de autospeciale de poliţie au fost prezente zilnic în teren pentru descurajarea faptelor antisociale şi intervenţia promptă la evenimente. Polițiștii au organizat în această perioadă peste 100 de patrule de ordine publică şi 22 de echipaje rutiere pentru monitorizarea traficului.

Polițiștii au intervenit, în intervalul de timp menţionat, la 364 de evenimente, 264 dintre acestea fiind semnalate prin 112.

În timpul celor 72 de acţiuni au fost aplicate 1.572 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 573.320 lei: 124 de sancţiuni la legea privind ordinea și liniștea publică, 1371 de sancţiuni privind circulaţia pe drumurile publice şi 77 de sancţiuni la alte acte normative. Datorită prezenţei sporite a poliţiştilor rutieri în teren nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave, soldate cu persoane decedate sau rănite grav în toată această perioadă. Urmare a prezenţei sporite în teren au fost prinşi în flagrant 14 autori de infracţiuni, fiind luate măsuri preventive faţă de alte 3 persoane. Trei cauze rămase cu autori necunoscuți au fost elucidate în această perioadă și au fost depistate 4 persoane urmărite național și internațional.

Pentru depăşirea regimului legal de viteză au fost aplicate 581 de sancţiuni contravenţionale, au fost reţinute 78 de permise de conducere, din care 9 pentru alcool, 33 pentru viteză şi 36 pentru alte abateri. Totodată, au fost retrase și 34 de certificate de înmatriculare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Polițiștii au aplicat peste 1.500 de sancțiuni în timpul unei acțiuni de o săptămână.
 Vizualizări articol: 1870 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polițiștii au aplicat peste 1.500 de sancțiuni în timpul unei acțiuni de o săptămână0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei