Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iun 2017 - Anul XXII, nr. 136 (6552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Începând de astăzi

Tarom suplimentează cursele zilnice pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Tarom va suplimenta, începând de astăzi, cursele aeriene pe care le operează pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Pentru început, Tarom a anunţat că va avea câte două zboruri în zilele de marţi, joi, vineri şi duminică. Până astăzi, compania Tarom avea câte un zbor zilnic pe relaţia Suceava – Bucureşti – Suceava. Acestea decolează de la Suceava la ora 5:50 şi aterizează la Bucureşti la 7:10. Zborul retur decolează de la Bucureşti la ora 21:20 şi ajunge pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" la ora 22:30. Pentru cele patru curse aeriene noi, orarul din zilele de marţi, joi şi duminică va fi următorul: Bucureşti 17:15 - Suceava 18:25; Suceava 18:50 - Bucureşti 20:05. În ziua de vineri, avionul va decola de la Bucureşti la ora 18:15 şi va ateriza la Suceava la 19:25, iar returul are plecare de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” la ora 19:50, cu aterizare în Bucureşti la 21:05.

Reamintim că începând cu luna iulie 2017, compania Tarom va introduce zboruri directe de pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava către Torino, în Italia. Zborurile pe ruta Suceava – Torino şi retur vor începe de pe 19 iulie, pentru început o singură dată pe săptămână, în ziua de miercuri. Cursele aeriene vor fi operate cu un avion Boeing 737-300, iar zborul va dura aproximativ două ore şi 40 – 50 de minute.

Avionul care pleacă de la Suceava spre Torino va decola la ora 14:00 şi va ateriza în Italia la 15:50. Avionul care pleacă de la Torino spre Suceava va decola la ora 9:20 şi va ateriza pe Aeroportul "Ștefan cel Mare" la ora 13:00. Biletele pentru noua cursă Tarom de la Suceava la Torino şi retur pot fi achiziţionate deja de pe site-ul companiei, cu preţuri care pleacă de la suma de 49,50 euro, pentru zborul către Italia, şi de la 69,65 euro, pentru cursa retur.

Pe Aeroportul "Ștefan ce Mare" Suceava mai operează compania Wizz Air, cu zboruri directe către Londra, Roma, Milano, Veneţia şi Bologna. De pe aeroportul  sucevean mai sunt disponibile şi curse charter de vacanţă, destinaţiile disponibile în această vară din Suceava fiind în Zakynthos, în Grecia, şi în Antalya, în Turcia. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tarom suplimentează cursele zilnice pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur.
 Vizualizări articol: 6158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Tarom suplimentează cursele zilnice pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei