Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 iun 2017 - Anul XXII, nr. 136 (6552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După căutări

Bărbat dispărut de două zile de acasă, găsit mort într-o pădure de lângă Vama

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat dat dispărut de acasă de familia sa, din comuna Vama, a fost găsit luni dimineață mort, într-o pădure de la marginea comunei. Dispariția lui Gavril Morohoschi, de 57 de ani, din comuna Vama, le-a fost semnalată polițiștilor duminică seara, în jurul orei 21.30, când fratele acestuia le-a spus oamenilor în uniformă că bărbatul plecase sâmbătă dimineață la cules de bureți de la locuința surorii sale, spre zona denumită Bențărie, și nu s-a mai întors. Bărbatul nu fusese niciodată căsătorit, locuia împreună cu mama lui și lucra cu ziua la oameni din sat, ajutând-o și pe sora lui la treburile din gospodărie. Cei din familie l-au căutat în zadar pe la cunoștințe și la persoanele unde acesta obișnuia să lucreze ca zilier, bărbatul fiind de negăsit. Așa au luat hotărârea să anunțe poliția, iar duminică le-au dat de veste polițiștilor despre dispariția fratelui lor. Sub coordonarea poliției, peste 20 de persoane, între care polițiști, jandarmi, silvicultori ai Ocolului Silvic Vama și voluntari coordonaţi de conducerea Primăriei Vama, au plecat luni dimineață în căutarea dispărutului, într-o zonă aflată pe malul drept al râului Moldova, accesul spre această zonă făcându-se pe o punte din scânduri din strada Mihail Sadoveanu din localitate. După două ore de căutări, bărbatul a fost găsit mort sub un copac de pe o pășune, la o distanță de circa 300 de metri de puntea pietonală pe care plecase acesta. La o primă examinare acesta nu avea urme de violențe pe corp, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Bărbatul nu era cunoscut cu boli cronice, însă obișnuia să consume alcool și e posibil să i se fi făcut rău în dimineața în care a plecat la cules bureți.

 

Un alt bărbat a fost găsit mort în albia unui pârâu din Fântâna Mare

Duminică după-amiază, un trecător a dat alarma după ce a observat cadavrul unui bărbat în albia unui pârâu din satul Fântâna Mare. În jurul orei 14.50 bărbatul i-a anunțat prin intermediul unui apel la 112 pe polițiștii Secției de Poliție Rurală Vadu Moldovei, care au ajuns în scurt timp la fața locului. Cadavrul bărbatului se afla în pârâu, pe partea stângă pe direcția de mers Fântâna Mare-Praxia, cu capul în apă, sub un pod al drumului comunal 11. Bărbatul decedat a fost identificat ca fiind Dumitru Găină, de 66 de ani, din satul Fântâna Mare. În timpul cercetării la fața locului și a examinării criminalistice a cadavrului nu au fost descoperite urme de violență. Cadavrul a fost preluat de un echipaj de pompe funebre și depus la Morga Spitalului Municipal Fălticeni, pentru efectuarea necropsiei. Dumitru Găină era cunoscut de sătenii din Fântâna Mare ca fiind un om bun și liniștit, care obișnuia să mai bea câte un păhărel. Polițiștii cred, în urma primelor cercetări, că bărbatul de 66 de ani ar fi căzut în albia râului de pe pod, în timp ce se întorcea spre casă, și a avut neșansa să nu fie văzut de nimeni, zona pârâului fiind mai puțin circulată. A fost întocmit un dosar penal privind infracțiunea de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiștii Postului de Poliție Fântâna Mare împreună cu procurorii parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat dispărut de două zile de acasă, găsit mort într-o pădure de lângă Vama.
 Vizualizări articol: 4993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat dispărut de două zile de acasă, găsit mort într-o pădure de lângă Vama0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei