Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iun 2017 - Anul XXII, nr. 133 (6549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Neatenție

O scânteie de la sudură a provocat un incendiu cu pagube mari într-o stație de sortare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O importantăparte din utilajele unei stații de sortare din zona satului Siliștea Nouă, din preajma orașul Dolhasca, a fost distrusăde un incendiu, în timpul unor reparații prin sudurăa utilajelor.

Pompierii au fost alertați miercuri, printr-un apel la 112 primit în jurul orei 15.34, despre faptul căla Stația de Sortare Agregate Minerale aparținând unei firme din județul Iași, cu punct de lucru la Siliștea Nouă, a izbucnit un incendiu. La sosirea pompierilor focul se generalizase, cuprinzând prin intermediul benzii de cauciuc mare parte din utilajele balastierei. Echipajul unei autospeciale de pompieri ajuns la fața locului a reușit localizarea și stingerea incendiului puternic. În urma investigațiilor făcute, pompierii au stabilit ca sursăprobabilăde izbucnire a incendiului scânteia mecanicăprovenitădin aparatul de sudurăîn timpul lucrărilor de reparații la utilaje, vântul fiind un factor favorizant în extinderea incendiului. Polițiștii sosiți la fața locului au discutat cu șeful de balastieră, care a povestit și el faptul căincendiul s-a produs în timp ce sudorul unității făcea lucrări de reparații la un nivel superior, pe scheletul metalic al stației de sortare, de unde scântei mecanice provenite de la aparatul de sudurăutilizat au căzut la un nivel inferior, aprinzând banda de rulare din cauciuc. În urma incendiului au fost deterioratăîn proporție de 50% stația de sortare, prejudiciul creat fiind estimat la aproximativ 20.000 de euro. Polițiștii au înregistrat un dosar de cercetare penalăpentru comiterea infracțiunii de distrugere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O scânteie de la sudură a provocat un incendiu cu pagube mari într-o stație de sortare.
 Vizualizări articol: 4916 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O scânteie de la sudură a provocat un incendiu cu pagube mari într-o stație de sortare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei