Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iun 2017 - Anul XXII, nr. 133 (6549)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   20 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Salonul Auto Bucovina, cea mai mare expoziţie de maşini din regiune, s-a deschis ieri la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au posibilitatea ca până duminică, 18 iunie a.c., să admire, dar şi să cumpere cele mai noi modele a peste 20 de mărci de maşini expuse pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Maşinile sunt expuse în cadrul ediţiei de anul acesta a Salonului Auto Bucovina, care a fost deschis în cursul zilei de ieri şi care este organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu primăria municipiului reşedinţă de judeţ. Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc în prezenţa preşedintelui executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, şi a viceprimarului Lucian Harşovschi.

Salonul Auto Bucovina  va putea fi vizitat în fiecare zi, până duminică, între orele 10:00 şi 18:00. În cadrul salonului sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale mărcilor auto participante, respectiv Toyota, Mercedes, BMW, Dacia, Renault, Nissan, Volkswagen, DAF, Iveco, Tatra, Mitsubishi, Citroen, Kia, Ford, Land Rover, Jaguar, Jeep, Fiat. În cadrul Salonului Auto Bucovina mai participă şcoala de şoferi „Sigur la volan”, firmele de asigurări Generali şi Destine Broker, Diesel Service Bosanci, Romfour şi Parbiz Center Automotive.

La deschiderea oficială, preşedintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a ţinut să evidenţieze faptul că Salonul Auto Bucovina este cel mai mare eveniment de acest fel din regiune, atât din punctul de vedere al numărului de expozanţi şi al modelelor prezentate, cât şi al suprafeţei expoziţionale. „Este cea mai mare ediţie de până acum a Salonului Auto Bucovina, cu cel mai mare număr de dealeri, cărora vreau să le mulţumesc pentru participare. În acelaşi timp, vreau să mulţumesc şi Primăriei Suceava pentru disponibilitate şi întregul sprijin acordat în organizarea acestui eveniment”, a spus Lucian Gheorghiu. La rândul său, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a apreciat faptul că la ediţia de anul acesta a Salonului Auto Bucovina a crescut numărul expozanţilor. Harşovschi a arătat că Primăria a fost şi este partenerul CCI Suceava în organizarea unor astfel de evenimente.

Viceprimarul Sucevei a subliniat faptul că îşi doreşte ca în cadrul unor astfel de evenimente să fie prezentate cât mai multe maşini electrice, având în vedere că şi municipalitatea implementează mai multe proiecte pentru achiziţionarea unor astfel de autovehicule.

 

Oferte speciale pe toată perioada Salonului Auto Bucovina

Tot la ediţia din acest an a Salonului Auto Bucovina poate fi admirată şi o maşină unică, din Campionatul Naţional de Drift, un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. De asemenea, la Salon sunt expuse maşini de epocă, limuzine şi multe alte mărci auto renumite. Tot anul acesta, Salonul Auto Bucovina îl aduce în premieră pentru zona noastră la o astfel de manifestare pe pictorul Adrian Miţu, care prezintă o expoziţie de tablouri cu maşini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea şi vin.

Vicepreşedintele CCI Suceava a subliniat faptul că la salon, dealerii auto prezenţi vor avea oferte, reduceri şi premii speciale doar pe durata expoziţiei de maşini de pe esplanada Casei de Cultură.

 

Revlaco Motors Suceava prezintă cea mai variată şi mai performantă gamă de modele hibride

În cadrul Salonului Auto Bucovina, compania suceveană Revlaco Motors prezintă cea mai variată şi mai performantă gamă de modele de autovehicule hibride. Sub sloganul „Toyota hybrid”, pe esplanada Casei de Cultură Suceava sunt expuse modele hibrid Yaris, Auris, RAV 4, dar şi noua Toyota C-HR, lansată anul acesta. Alături de acestea sunt expuse şi două modele din clasa premium, ambele cu motor hibrid, Lexus RX 450H şi Lexux NX 306H. Printre modele prezentate de Revlaco Motors în cadrul Salonului Auto Bucovina se numără şi modele cu motoare clasice, de la noua Corolla, Avensis, Land Cruiser sau noul Hilux. Reprezentanţii Revlaco Motors au precizat că în momentul de faţă, această companie oferă cea mai variată gamă de maşini hibride, la cele mai competitive preţuri. Astfel, noul model Toyota Yaris cu motor hibrid poate fi achiziţionat de la un preţ de 13.000 de euro, fără TVA, prin programul Rabla. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Salonul Auto Bucovina, cea mai mare expoziţie de maşini din regiune, s-a deschis ieri la Suceava.
 Vizualizări articol: 6214 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Salonul Auto Bucovina, cea mai mare expoziţie de maşini din regiune, s-a deschis ieri la Suceava1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei