Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mai 2017 - Anul XXII, nr. 107 (6523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Carambol

Patru maşini implicate într-un accident produs din cauza unei depăşiri neregulamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Trei persoane au ajuns la spital vineri după-amiază, în urma unui accident în care au fost implicate patru autovehicule. Impactul dintre cele patru autoturisme a avut loc în jurul orei 15.30, pe DN 2, la ieşirea din oraşul Siret spre municipiul Suceava. În timp ce un autoturism Peugeot 807, urmat de un Ford Focus, circula dinspre Siret către municipiul Suceava, din sens opus s-a apropiat un autoturism marca Mercedes Clasa A, cu volanul pe partea dreaptă, condus de o femeie de 36 de ani, din Dorneşti, care într-o curbă spre stânga, cu linie continuă, a pătruns pe contrasens. Impactul dintre autoturismul Mercedes şi Peugeot a fost foarte puternic, după care Mercedesul a fost proiectat în autoturismul Ford Focus. În urma celui de al doilea impact, autoturismul Ford a fost proiectat într-o camionetă VW, care trecea prin zonă. Camioneta a fost aruncată în afara şoselei. La scurt timp după accident, la faţa locului a ajuns un echipaj de descarcerare, care a intervenit pentru scoaterea şoferului din Peugeot dintre fiarele maşinii, acesta fiind trimis la spitalul din Suceava pentru investigarea rănilor suferite la cap. Ceilalţi doi şoferi au ajuns cu alte ambulanţe la spitalul din Siret, unde au primit îngrijiri medicale.

Primele cercetări făcute de poliţişti la locul producerii accidentului au dus la concluzia că vinovată de producerea accidentului ar fi femeia de 36 de ani, aflată la volanul autoturismului Mercedes, care a intrat în depăşire, ignorând marcajul continuu al drumului. Celor patru şoferi implicaţi în accident le-au fost prelevate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru maşini implicate într-un accident produs din cauza unei depăşiri neregulamentare.
 Vizualizări articol: 4725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Patru maşini implicate într-un accident produs din cauza unei depăşiri neregulamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei