Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mai 2017 - Anul XXII, nr. 107 (6523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Identificaţi

Dosare penale pe numele autorului tamponării celor patru maşini parcate pe Aleea Lalelelor şi al complicelui acestuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În urma continuării cercetărilor privind identificarea şoferului aflat la volanul unei maşini care a tamponat patru autoturisme parcate pe Aleea Lalelelor din cartierul sucevean George Enescu, în urmă cu o săptămână, poliţiştii au dat de cel care a produs accidentul şi a dispărut apoi de la faţa locului. Acesta este un tânăr de 17 ani, fără permis de conducere, complice fiindu-i un alt adolescent, în vârstă de 16 ani, care a sustras cheile maşinii aparţinând gazdei la care locuia. Nu au apucat să se plimbe prea mult, deoarece la un moment dat cel aflat la volan a pierdut controlul direcţiei şi a tamponat patru autoturisme parcate pe Aleea Lalelelor, în zona magazinului Flora. Întreaga aventură a celor doi adolescenţi a avut loc în urmă cu o săptămână, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Primele verificări ale poliţiei făcute imediat după incident au dus la concluzia că tamponarea a avut loc în jurul orei 03.45, după care autoturismul în care se aflau cei doi tineri a dispărut de la locul faptei. În timpul anchetei a existat un singur martor care a auzit bubuiturile şi a reuşit să-i vadă pe cei doi tineri lângă maşină. El a reuşit să reţină un număr de înmatriculare care s-a dovedit apoi a nu fi cel real, astfel încât poliţiştii au trebuit să continue căutările pentru găsirea maşinii avariate.

Autoturismul folosit de cei doi a fost găsit parcat în spatele Bisericii „Sf. Vineri” din municipiul Suceava, fiind identificat şi proprietarul maşinii, o femeie care locuieşte în acelaşi cartier. Poliţişti au reuşit apoi să-l identifice pe cel care a condus autoturismul, un tânăr de 17 ani, fără permis de conducere, elev la un liceu din municipiu.  Anchetatorii au aflat astfel că, în acea noapte, un adolescent de 16 ani, din comuna Şaru Dornei, care locuia în gazdă la proprietara autoturismului, a sustras cheile de contact ale maşinii marca Dacia Logan şi i le-a încredinţat prietenului său mai mare. După câteva sute de metri, însă, autoturismul a fost scăpat de sub control, acroşând patru autoturisme parcate regulamentar, după care cei doi au continuat deplasarea, au parcat maşina lângă biserică şi s-au făcut nevăzuţi. În urma cercetărilor, poliţiştii au întocmit pe numele celor doi dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, complicitate la furt calificat şi instigare la comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dosare penale pe numele autorului tamponării celor patru maşini parcate pe Aleea Lalelelor şi al complicelui acestuia.
 Vizualizări articol: 4478 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dosare penale pe numele autorului tamponării celor patru maşini parcate pe Aleea Lalelelor şi al complicelui acestuia5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei