Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mai 2017 - Anul XXII, nr. 107 (6523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Ioan Măriuţa: Aeroportul din Suceava va avea un rol extrem de important în dezvoltarea economică a regiunii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aeroportul Internaţional „Ștefan cel Mare” din Suceava va avea un rol extrem de important în dezvoltarea economică a judeţului şi a întregii regiuni. Afirmaţia îi aparţine directorului Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa. Prezent la Gura Humorului la întâlnirea Asociaţiei Aeroporturilor din România, Ioan Măriuţa s-a declarat convins de faptul că toate strategiile de marketing şi eforturile pentru dezvoltarea aeroportului, realizate cu sprijinul Consiliului Judeţean Suceava, vor aduce în perioada următoare un număr mare de pasageri şi vor atrage din ce în ce mai mulţi turişti în această zonă a ţării, contribuind la promovarea regiunii.

Ședinţa Asociaţiei Aeroporturilor din România a avut loc în perioada 11-12 mai 2017, în cadrul discuţiilor fiind abordate teme economice, comerciale şi de achiziţii publice în domeniul aviaţiei civile.

Evenimentul de la Gura Humorului a reunit directori generali, economici şi comerciali ai aeroporturilor din întreaga ţară, dar şi reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor, ai Ministerului Dezvoltării, ai Consiliului Concurenţei şi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava.

Prezent la discuţii, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a subliniat importanţa strategică a aeroporturilor în dezvoltarea transporturilor din România.

În acelaşi timp, specialiştii prezenţi la această conferinţă au dezbătut şi aspecte legate de dezvoltarea aeroporturilor şi impactul financiar pe care transportul aerian îl are în dezvoltarea economică a ţării.

Nu în ultimul rând, reprezentanţii Ministerului Transporturilor şi ai Ministerului Dezvoltării au vorbit în special despre atragerea fondurilor europene care pot fi obţinute pentru dezvoltarea infrastructurii aeroporturilor din România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Măriuţa: Aeroportul din Suceava va avea un rol extrem de important în dezvoltarea economică a regiunii.
 Vizualizări articol: 3332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ioan Măriuţa: Aeroportul din Suceava va avea un rol extrem de important în dezvoltarea economică a regiunii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei