Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 13 mai 2017 - Anul XXII, nr. 107 (6523)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Scandalos

Câţiva angajaţi ai Administraţiei Penitenciarelor au avut un comportament de joasă speţă la marginea drumului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Scene scandaloase au fost înregistrate joi noapte de o cameră video la marginea DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, în comuna Poiana Stampei, protagonişti fiind mai mulţi angajaţi ai Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, care se deplasau cu două dube pentru transportul deţinuţilor dinspre Vatra Dornei spre Bistriţa-Năsăud. Chiar în faţa casei primarului din Poiana Stampei, Viluţ Mezdrea, şoferii au oprit cele două maşini pentru transportul deţinuţilor, maşini din care au coborât şase bărbaţi îmbrăcaţi în uniforme de serviciu. Ce a urmat se vede pe imaginile video care au surprins comportamentul reprobabil al unor angajaţi ai statului, comportament descris şi de Viluţ Mezdea.

„Joi seară, opresc în faţa casei mele două maşini care transportau deţinuţi dinspre Vatra Dornei spre Bistriţa. Auzind înjurături şi strigăte afară, ies să văd ce s-a întâmplat, prilej cu care observ vreo şase agenţi, angajaţi ai ANP, care îşi făceau necesităţile fără nici o reţinere în vecinătatea casei mele. Nu am zis iniţial nimic, fiind vorba de necesităţi fiziologice, numai că zăresc unul, mai gospodar, care se urcă în maşină şi se apucă de făcut curăţenie, scoate o pungă cu resturi şi pleacă fără nici o jenă să o arunce în pârâu, trecând pe lângă tomberonul pe care l-am amplasat special pentru astfel de cazuri”, a relatat Viluţ Mezdrea pe o reţea de socializare.

Comportamentul de joasă speţă nu s-a oprit aici, a mai relatat primarul din Poiana Stampei.

„M-am adresat respectuos unuia dintre domni şi i-am arătat tomberonul, însă nu mi-am luat decât o porţie de înjurături. Stau şi mă întreb: dacă oameni ca ei, angajaţi ai statului, de la care ai pretenţii că au un pic de şcoală, se comportă astfel, ce pretenţii să ai de la cei care erau transportaţi de ei la <centrele de reeducare>?", s-a arătat revoltat Viluţ Mezdrea.

În fotografiile realizate după plecarea celor două dube pentru transportul deţinuţilor se observă punga cu resturi aruncată jos, dar şi tomberonul pe care scrie mare şi citeţ „Păstraţi curăţenia” .

Printre reziduurile aruncate se pot observa şi mai multe cutii de bere.

Contactat ieri de reporterii Monitorul de Suceava, Viluţ Mezdrea era în continuare revoltat de episodul trăit joi noapte, la aproximativ trei săptămâni de la o acţiune de igienizare pe care a organizat-o în localitate.

 „Îi invit pe aceşti domni să ni se alăture la următoarea campanie de curăţenie din comună”, a comentat supărat primarul.   

Este un caz care în opinia noastră ar impune ca Administraţia Naţională a Penitenciarelor să se autosesizeze şi să demareze cercetări faţă de angajaţii  care se deplasau joi, la ora 22.00, pe raza comunei Poiana Stampei, spre Bistriţa, foarte probabil spre Penitenciarul de acolo.

Imaginile care surprind „isprava” angajaţilor de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor pot fi văzute pe site-ul cotidianului nostru. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câţiva angajaţi ai Administraţiei Penitenciarelor au avut un comportament de joasă speţă la marginea drumului.
 Vizualizări articol: 7115 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.1 din 14 voturi
Câţiva angajaţi ai Administraţiei Penitenciarelor au avut un comportament de joasă speţă la marginea drumului4.1514

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei