Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 apr 2017 - Anul XXII, nr. 84 (6500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donație

USV a primit echipamente în valoare de 25.000 de lei din partea OSF Global Services

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

OSF Global Servicesa oferit Universităţii „Ștefan cel Mare” din Suceava, sub formă de sponsorizare, şase noi echipamentede calcul, în valoare de peste 25.000 lei, pentru Facultatea de Inginerie Electrică și Știință a Calculatoarelor.

Sediul din Suceava al OSF a început programul de sponsorizare a USV în anul 2008, cu ocazia Concursului internațional „Hard & Soft” și, de atunci, a continuat să sprijine Universitatea cu diferite inițiative. În acest an, OSF a livrat echipamente hardware destinate pregătirii studenţilor.

„90% dintre angajaţii noștri de la sediul din Suceava au studiat la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, de aceea este natural pentru noi să fim foarte aproape de ei“, spune Alex Guriuc, Mobile Division Director la OSF Commerce. „Este o situație în care ambele echipe câștigă“, a mai completat acesta.

OSF şi USV colaborează și în ceea ce privește recrutările de personal. Astfel, membrii echipei OSF sunt adesea invitați să ia cuvântul la evenimente şi conferințe sau să participe la examenele de licență, astfel încât să își facă o imagine clară asupra studenților performanți.

“Ceea ce învaţă la Universitate este esenţial, dar nu poate acoperi 100% din ceea ce cere piaţa. Datorită faptului că noi suntem aproape de ei, studenţii înţeleg mai bine ceea ce trebuie să facă pentru a avea succes în acest domeniu”, a arătat Alex Guriuc.

OSF organizează, de asemenea, evenimentul OSF Open Days, o dată sau de două ori pe an, pentru a se întâlni cu studenții și a le prezenta noutăţile din cadrul companiei, programele și ofertele de muncă. OSF și USV organizează, de asemenea, un Hackarhonanual care, în anul 2016, a atras 50 de concurenți. Pentru 2017, se preconizează că acest eveniment va beneficia de o participare şi mai numeroasă.

Reprezentanții USV transmit că ”Universitatea din Suceava este încrezătoare că, în viitorul apropiat, asemenea exemple de susţinere a procesului de formare a viitorilor specialişti, venite din partea mediului de afaceri, se vor multiplica”.

OSF Global Services este o companie de servicii inovatoare şi de consultanţă IT, cu peste 200 de clienţi internaţionali. 70% dintre angajații companieiîși desfășoară activitatea în România, la unul din sediile aflate în București, Brașov, Cluj-Napoca, Suceava, Iaşi, Piatra Neamţ și Pitești. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USV a primit echipamente în valoare de 25.000 de lei din partea OSF Global Services.
 Vizualizări articol: 3085 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
USV a primit echipamente în valoare de 25.000 de lei din partea OSF Global Services5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei