Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 apr 2017 - Anul XXII, nr. 84 (6500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Înfrumuseţare

”Ziua curăţeniei de primăvară”, organizată de Primăria Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Municipiului Fălticeni a organizat ieri, sub coordonarea Compartimentului Mediu, „Ziua curăţeniei de primăvară”, ca o acţiune premergătoare Sărbătorilor Pascale. Acţiunea la care au participat elevi de la unităţile de învăţământ, de la Școala Militară de Subofiţeri de Jandarmi Fălticeni şi angajaţii sectorului de salubritate a vizat salubrizarea şi igienizarea carosabilului, a trotuarelor, a spaţiilor şi zonelor verzi din cartierele de locuinţe, a parcurilor şi grădinilor publice, salubrizarea şi igienizarea cursurilor de apă.  O atenţie deosebită s-a acordat colectării selective a deşeurilor reciclabile (PET, hârtie, doze de aluminiu, deşeuri feroase). Intervenţiile au avut loc în zece zone ale municipiului. Primăria Fălticeni a asigurat mănuşi de unică folosinţă, saci colectori şi unelte (unde a fost cazul), pentru cei circa 800 de participanţi la acţiunile de ecologizare.

“Curăţenia de primăvară, în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, dincolo de activitatea specifică sectorului de salubritate, a devenit o tradiţie în Fălticeni. Încercăm, cum am făcut în fiecare an, să implicăm membrii comunităţii în ceea ce ar trebui să fie o preocupare comună – un oraş curat. Le mulţumesc elevilor, colegilor profesori, angajaţilor primăriei, pentru implicare. Urmează o sărbătoare importantă şi rog cetăţenii să păstreze ceea ce  s-a făcut pentru confortul tuturor”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman.  Primăria Fălticeni şi operatorul de salubritate GOSCOM au asigurat ridicarea şi transportul deşeurilor colectate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Ziua curăţeniei de primăvară”, organizată de Primăria Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1382 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Ziua curăţeniei de primăvară”, organizată de Primăria Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei