Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 apr 2017 - Anul XXII, nr. 84 (6500)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Parteneriat

Colaborare între CJ şi Primăria Fălticeni pentru reabilitarea drumului Fălticeni - Horodniceni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Fălticeni şi Consiliul Judeţean şi-au dat mâna pentru modernizarea drumului judeţean care face legătura între municipiul Fălticeni şi comuna Horodniceni. Este vorba de aproximativ 6 kilometri de drum, din care 1,5 kilometri vor fi asfaltaţi de municipalitatea fălticeneană cu bani de la bugetul local, iar restul de administraţia judeţeană, cu fonduri proprii. Consiliul Judeţean a demarat deja lucrările dinspre Pocoleni spre Fălticeni, urmând a le finaliza după Paşte, atunci când va intra în acţiune Primăria Fălticeni, pe porţiunea sa de 1,5 kilometri.

Primarul PSD de Fălticeni, Cătălin Coman, care s-a aflat miercuri la faţa locului, a arătat că această investiţie este extrem de importată pentru locuitorii din zonă şi a apreciat deschiderea preşedintelui PNL al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, pentru colaborarea cu administraţiile locale în interesul cetăţenilor.

”Mă bucură faptul că suntem aici, la o lucrare care se apropie de finalizare, lucrare extrem de importantă pentru întreaga zonă a Fălticeniului, pentru că va fi un drum foarte circulat. E un exemplu extrem de important de colaborare între două instituţii de prim rang ale judeţului, Primăria municipiului Fălticeni şi Consiliul Judeţean. Am avut discuţii cu domnul preşedinte Flutur şi am scos în evidenţă faptul că doar prin colaborare putem realiza un obiectiv extrem de important şi mă bucură faptul că azi îl şi materializăm, la foarte scurt timp după această discuţie. Practic, la începutul anului, când lucram la bugete, atât la Primărie, cât şi la CJ am spus că se poate realiza. Mă bucur şi chiar dacă suntem din partide diferite, îl laud cu toată sinceritatea pe domnul preşedinte Flutur pentru că într-adevăr a înţeles un lucru foarte important şi a canalizat atât resursa umană, cât şi financiară pentru realizarea acestui obiectiv. Nu are rost să facem acum politică, să ne lăudăm care e mai bun şi care e mai puţin bun, care e mai frumos şi care nu. Este un exemplu cu doi oameni care au responsabilităţi la nivelul instituţiilor pe care le conduc şi care au înţeles să-şi dea mâna în beneficiul cetăţenilor. Acest drum nu-l va lua acasă nici Flutur, nici Coman, ci va rămâne, va fi funcţional pentru oameni. Mă bucur că o lucrare extrem de importantă s-a realizat printr-o colaborare eficientă”, a declarat Coman.

 

Flutur a anunţat că Fălticeniul va beneficia, în curând, şi de modernizarea DN 2

La rândul său, şi preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat colaborarea cu administraţia fălticeneană pentru modernizarea drumului care face legătura între Horodniceni şi Fălticeni. Gheorghe Flutur a precizat că o prioritate pentru investiţiile Consiliului Judeţean este aceea de a lega marile municipii între ele.

„Acest drum face legătura şi între Suceava şi Fălticeni, dar şi cu oraşul Gura Humorului. Noul drum modernizat va deservi, de asemenea, şi populaţia din Rădăşeni, Moara sau Berchişeşti, legând practic trei bazine importante din judeţ. Nu în ultimul rând, noul drum modernizat ne ajută să decongestionăm traficul şi pe ruta rutieră din Cornu Luncii, dar şi pe DN 2, la Cumpărătura”, a spus preşedintele CJ Suceava.

El a mai adăugat că instituţia pe care o conduce va continua şi în perioada următoare implementarea unor proiecte pentru modernizarea reţelei de drumuri judeţene.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a anunţat că Fălticeniul va beneficia, în curând, şi de modernizarea DN 2, lucrările pe porţiunea dintre Suceava şi acest municipiu urmând să înceapă după Sărbătorile Pascale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colaborare între CJ şi Primăria Fălticeni pentru reabilitarea drumului Fălticeni - Horodniceni.
 Vizualizări articol: 3081 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Colaborare între CJ şi Primăria Fălticeni pentru reabilitarea drumului Fălticeni - Horodniceni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei