Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2017 - Anul XXII, nr. 63 (6479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliția de Frontieră

Microbuz Opel confiscat în Vama Siret pentru transport ilegal de țigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un cetățean polonez care a tranzitat, la finele săptămânii trecute, Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret s-a ales cu o pagubă de aproape 10.000 de euro și cu autoturismul confiscat, după ce a fost depistat în neregulă la intrarea în țară. Potrivit celor afirmate de ofițerul pentru relații publice de la Poliția de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Serițan, în cursul zilei de sâmbătă, pe sensul de intrare în țară din PTF Siret s-a prezentat Piotr P., cetăţean polonez, în vârstă de 33 ani, care conducea un microbuz marca Opel, înmatriculat în Polonia. Pentru că existau suspiciuni că bărbatul ar fi transportat țigări, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra mașinii. În aceste condiții, cu ajutorul câinelui de serviciu Nah, specializat în detectarea produselor din tutun, au fost descoperite, într-un loc special amenajat în podeaua autovehiculului, 2.900 pachete de țigări marca Marlboro, cu timbru ucrainean. Ţigările, în valoare de 4.200 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cetățeanul polonez a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 10.000 lei, mai mult, microbuzul marca Opel, evaluat la 22.500 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Microbuz Opel confiscat în Vama Siret pentru transport ilegal de țigări.
 Vizualizări articol: 3016 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Microbuz Opel confiscat în Vama Siret pentru transport ilegal de țigări5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de cereale (dulce sau sărat) Dacă ne dorim un preparat rustic rapid, gustos, care să ne încălzească și să ne dea energie într-o seară de iarnă, această rețetă veche, care se servea mai ales copiilor la cină, este o alegere bună. Ne va aminti cumva de copilăria de la... Citeşte