Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2017 - Anul XXII, nr. 63 (6479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

De sâmbătă

Încă un zbor internaţional de pe Aeroportul Suceava a fost inaugurat oficial

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zborul internaţional Suceava – Veneţia (Treviso) şi retur a fost inaugurat, în mod oficial, în cursul zilei de sâmbătă. Veneţia este astfel cea de-a treia destinaţie internaţională către care există zboruri directe de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava, operate de către compania Wizz Air. La inaugurarea noului zbor au fost prezenți preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, şi directorul aeroportului sucevean, Ioan Măriuţa. Prezent la aeroport, Gheorghe Flutur a discutat cu pasagerii primelor zboruri de pe ruta Veneţia – Suceava şi retur. În acelaşi timp, şeful administraţiei judeţene a făcut o „analiză operativă” în teren cu directorul aeroportului. Cei doi au stabilit că începând de astăzi trebuie luate mai multe măsuri pentru creşterea confortului pasagerilor şi pentru dezvoltarea infrastructurii aerogării Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava.

Revenind la noua cursă aeriană externă de pe aeroportul sucevean, trebuie spus că zborul de la Veneţia la Suceava a aterizat la destinaţie la ora 11.50, cu 79 de pasageri la bord. Zborul de la Suceava către Veneţia (Treviso) a decolat de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” cu 148 de pasageri. Amintim că Wizz Air a anunţat la începutul acestui an că va începe mai repede operarea curselor aeriene pe ruta Suceava – Veneţia şi retur, respectiv cu data de 18 martie, ca urmare a numărului mare de cereri de bilete. De pe 18 martie, cursele pe ruta Suceava – Veneţia vor fi operate în zilele de marţi şi sâmbătă. Decolarea din Veneţia va fi la ora 9.20, cu sosire la Suceava la ora 12.15, în timp ce zborul retur va pleca de pe aeroportul sucevean la 12.45, cu sosire la Treviso la ora 13.50. După intrarea în vigoare a orarului de vară, începând de pe 27 martie a.c., zborurile de la Suceava către Veneţia şi retur, vor fi operate în zilele de luni şi vineri. Zborurile vor decola din Veneţia de la 15.35 şi vor ateriza la Suceava la 18.30, iar returul va fi de la ora 19.00 (Suceava), cu aterizare în Veneţia la 20.05.

 

Zboruri noi de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”

Tot din această lună, de pe 28 martie, vor fi inaugurate şi noile zboruri Wizz Air de la Suceava către Roma Ciampino şi Bologna. Zborurile către cele două destinaţii vor fi operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marţi, joi şi sâmbătă. Tot din luna martie 2017, Wizz Air va creşte numărul zborurilor pe ruta Suceava – Bergamo Milano, de la două, cât sunt în prezent, la patru frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică. Odată cu noul orar de vară va creşte şi numărul de curse aeriene pe ruta Suceava – Londra Luton şi retur la cinci frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri şi duminică. Pe de altă parte, trebuie spus că în preajma sărbătorilor pascale vor fi introduse următoarele zboruri suplimentare: Milano – Suceava şi retur, în zilele de 10 şi 17 aprilie; Roma - Suceava şi retur, în zilele de 13 şi 20 aprilie, şi Bologna – Suceava şi retur, în zilele de 13 şi 20 aprilie. De asemenea, Wizz Air va mai avea zboruri suplimentare pe ruta Bologna - Suceava şi retur, în datele de 14 septembrie şi 17 septembrie 2017.

Şi compania Tarom şi-a dezvoltat cursele de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare”, începând cu data de 3 martie 2017 reintroducându-se zborurile din zilele de vineri şi sâmbătă, astfel încât operează zilnic după următorul program: Otopeni 21.20  - Suceava 22.30 şi Suceava 05.55 – Otopeni 07.10.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un zbor internaţional de pe Aeroportul Suceava a fost inaugurat oficial.
 Vizualizări articol: 10562 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Încă un zbor internaţional de pe Aeroportul Suceava a fost inaugurat oficial5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de cereale (dulce sau sărat) Dacă ne dorim un preparat rustic rapid, gustos, care să ne încălzească și să ne dea energie într-o seară de iarnă, această rețetă veche, care se servea mai ales copiilor la cină, este o alegere bună. Ne va aminti cumva de copilăria de la... Citeşte