Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2017 - Anul XXII, nr. 63 (6479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Cine prezice Viitorul?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Băieţii de la gsp.ro îl iau cu rândul în colimator pe Hagi. Mai întâi, unul readuce în atenţie statistica dezastruoasă a Viitorului împotriva Stelei, pe care o comentează în mod ironic, ca unul care ştie el ce ştie, doar nu-i poate insulta inteligenţa simpla lipsă a dovezilor concrete. E drept, seria era dubioasă, la una dintre partide observasem că Hagi nu făcuse caz de erorile de arbitraj, aşa cum obişnuia de câte ori i se oferea prilejul în meciurile cu alte echipe. Suspiciunea pot s-o înţeleg, mai puţin aroganţa de a pretinde că nu mai e nevoie de dovezi. Când totul e pe bază de intuiţie şi inteligenţă superioară, uite că vine Viitorul ca viitura şi dă de pământ cu Steaua. Faci un pas în spate? Nu, că nu e rândul tău. E rândul unui coleg care are umor fără să ştie. Acesta o dă aşa întortocheată că nu mai are priză decât la extremiştii teoriei conspiraţiei. Se pare că Hagi şi Becali au hotărât să fie mai deştepţi decât noi şi au făcut blat pe invers! Cel care a dat totul de gol n-a fost Becali, ca de obicei, ci Hagi, atunci când a spus că speră ca Niţă să nu mai apere senzaţional, ca de obicei, iar acesta... s-a executat! În fine, ieşind de pe tărâmul speculaţiilor fantastice, Viitorul a câştigat într-un meci în faţa Stelei cât a pierdut în două, fiindcă punctele din sezonul regulat s-au înjumătăţit deja. Meciurile din play-off sunt cele care contează, valabil şi pentru „derby de România”: degeaba şi-a extins Dinamo seria pozitivă dacă acum va subperforma. Pentru a încheia socotelile cu Viitorul (asta a sunat într-un mare fel!), spuneam înainte de play-off că echipa va avea o şansă la titlu dacă va fi capabilă să ia măcar trei puncte Stelei. Acestea au fost deja bifate, constituie un mic capital, iar pe Steaua o aruncă în cătarea urmăritoarelor.

Două vorbe şi despre Indian Wells, acolo unde două ţări au confiscat finalele la simplu. La masculin e suficient să spun Elveţia. Federer n-a mai trebuit să-l înfrunte pe Kyrgios, retras, apoi a trecut din exerciţiu de americanul Sock. Wawrinka a avut de tras cu Thiem, decis în tie-break decisiv, îndeplinind apoi o formalitate cu un Careno-Busta apărut în semifinală dintr-un sfert de tablou complet defrişat. La feminin, îşi vor fi disputat finala rusoaicele Kuzneţova şi Vesnina, două jucătoare de 30+, povestea fiecăreia putând fi inspiraţională pentru Simona Halep. Cu ce s-a întâmplat în aceste finale ne vom delecta în rubrica de marţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine prezice Viitorul?.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cine prezice Viitorul?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de cereale (dulce sau sărat) Dacă ne dorim un preparat rustic rapid, gustos, care să ne încălzească și să ne dea energie într-o seară de iarnă, această rețetă veche, care se servea mai ales copiilor la cină, este o alegere bună. Ne va aminti cumva de copilăria de la... Citeşte