Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2017 - Anul XXII, nr. 63 (6479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Direct la ţintă

Percheziţii la persoane suspecte de furturi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au descins vineri la două locuinţe din Şcheia, în căutarea unor bunuri furate de la diferite persoane din comună. Acţiunea a avut succes, iar de la locuinţele vizate au fost ridicate mai multe bunuri care au fost furate la finalul lunii februarie a acestui an.

La una din locuinţe, poliţiştii i-au găsit pe doi dintre suspecţii de furturi, respectiv fraţii Marian Simion Bozomală şi Ilie Robert Bozomală. La cei doi s-au găsit şapte covoare, despre care suspecţii au precizat că le aparţin, deşi în realitate aparţineau unui bărbat din Şcheia.

Tot vineri, poliţiştii au verificat şi locuinţa lui Ilie Constantin Cuţitariu, unde s-au găsit patru din cele şapte covoare furate. Bărbatul le-a spus oamenilor legii că a cumpărat bunurile de la Ilie Robert Bozomală.

Dacă prima percheziţie a decurs liniştit, cea de a doua a fost condimentată cu leşinuri şi vorbe grele. Ilie Constantin Cuţitariu a devenit violent verbal, motiv pentru care poliţiştii i-au pus cătuşele, moment în care bărbatul a leşinat. A fost chemată o ambulanţă la faţa locului, iar echipajul medical i-a acordat îngrijiri bărbatului.

În urma celor două percheziţii au fost descoperite şi ridicate mai multe scule, telefoane mobile şi încălţăminte, despre care poliţiştii cred că provin din furturi şi care vor fi predate proprietarilor de drept.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Percheziţii la persoane suspecte de furturi.
 Vizualizări articol: 3862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Percheziţii la persoane suspecte de furturi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de cereale (dulce sau sărat) Dacă ne dorim un preparat rustic rapid, gustos, care să ne încălzească și să ne dea energie într-o seară de iarnă, această rețetă veche, care se servea mai ales copiilor la cină, este o alegere bună. Ne va aminti cumva de copilăria de la... Citeşte