Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 mar 2017 - Anul XXII, nr. 63 (6479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Proiecte

Primăria Rădăuţi vrea să atragă prin PNDL peste 13 milioane de lei pentru modernizarea a 23 de străzi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria municipiului Rădăuţi vrea să atragă bani de la bugetul de stat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, pentru modernizarea în acest an a unui număr de 23 de străzi în lungime totală de 10,904 kilometri, din care 12 străzi balastate în lungime de 4,404 kilometri. Primarul Nistor Tatar a declarat că proiectele au fost depuse deja la Ministerul Dezvoltării, valoarea totală a investiţiilor fiind de 13,336 de milioane de lei, valoare care include TVA şi cota de cofinanţare a municipalităţii. Tatar a subliniat că municipalitatea contribuie cu o cofinanţare de 494.745 de lei, bani care au fost prinşi în bugetul local pe 2017. Pentru modernizarea celor 12 străzi balastate în lungime de 4,404 kilometri sunt necesare 5,364 de milioane de lei. Pe listă sunt trecute străzile George Coşbuc, Ion Grămadă, Gheorghe Doja, Berăriei, Cucului, Pădurilor, Pandurilor, Zorilor, Alexandru Odobescu, Vasile Conta, Înbinata şi strada Mică. Pentru turnarea unui nou covor asfaltic pe celelalte 11 străzi în lungime de 6,5 kilometri sunt necesare 7,972 milioane de lei. În programul de reabilitări vor intra străzile Bogdan Vodă, Gării, Spitalului, Teiului, Iraclie Porumbescu, Volovăţului, Ion Nistor, Dobrogeanu Gherea, Dimitrie Dan, Şcolii Noi şi Piaţa Unirii. Nistor Tatar a mai spus că pe lângă cele două proiecte privind modernizarea celor 23 de străzi, Primăria Rădăuţi a mai depus la Ministerul Dezvoltării pentru a fi finanţate prin PNDL încă cinci proiecte, printre care cele vizând extinderea Școlii nr. 3 şi reabilitarea Școlii nr. 6. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Rădăuţi vrea să atragă prin PNDL peste 13 milioane de lei pentru modernizarea a 23 de străzi.
 Vizualizări articol: 2140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Rădăuţi vrea să atragă prin PNDL peste 13 milioane de lei pentru modernizarea a 23 de străzi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cir de cereale (dulce sau sărat) Dacă ne dorim un preparat rustic rapid, gustos, care să ne încălzească și să ne dea energie într-o seară de iarnă, această rețetă veche, care se servea mai ales copiilor la cină, este o alegere bună. Ne va aminti cumva de copilăria de la... Citeşte