Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2017 - Anul XXII, nr. 34 (6450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Reguli încălcate

Un Logan al Poliţiei, făcut praf de trenul Bucureşti – Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un poliţist în vârstă de 23 de ani s-a născut ieri pentru a doua oară, după ce maşina de serviciu cu care circula a fost lovită în plin de locomotiva trenului care venea de la Bucureşti spre Suceava şi mai apoi urma să plece către Ucraina. Impactul teribil s-a petrecut în jurul orei 9.45, în apropiere de localitatea Garoafa, din judeţul Vrancea, iar primul care a ajuns lângă fiarele contorsionate ale Loganului a fost conductorul sucevean Cornel Grigoriciuc.

Acesta spune că doar o minune a făcut ca poliţistul să mai fie în viaţă, mai ales că trenul care circula cu circa 75 km/h a târât maşina pe o distanţă de circa 150-200 de metri, iar unul din tampoanele locomotivei s-a oprit la doar câţiva centimetri de capul victimei.

„Imediat după ce trenul s-a oprit am coborât şi am fugit să văd care este situaţia. Am observat că bărbatul de la volan este în viaţă, aşa că am cerut ajutorul şefului de tren Adrian Ursache şi unor pasageri şi am deschis capota, iar apoi am scos bornele de la baterie. Am sunat la 112 şi am cerut ajutor şi l-am întrebat pe poliţist dacă este conştient. Era extrem de speriat, dar, cel mai important, era în viaţă. Am deschis uşa din faţă dreapta cu o rangă şi am încercat să-l scoatem, dar era încarcerat şi am aşteptat sosirea echipajelor specializate”, a arătat Cornel Grigoriciuc.

Potrivit acestuia, autovehiculul marca Logan aparţinând Ministerului Afacerilor Interne a fost surprins de tren la o trecere de nivel de cale ferată care era dotată cu semnale acustice şi luminoase, semnale pe care şoferul le-a ignorat.

Potrivit poliţistului rănit, acesta a aşteptat să treacă un tren din direcţie opusă şi mai apoi a pus maşina în mişcare, crezând că nu mai vine nimic, ignorând semnalele acustice şi luminoase aflate încă în funcţiune.

La faţa locului au ajuns echipaje de la descarcerare şi de la ambulanţă, iar poliţistul rănit a fost transportat la un spital din zonă.

Trenul internaţional 380 a ajuns la Suceava cu o întârziere de aproximativ două ore şi jumătate, iar apoi şi-a continuat drumul mai departe către Vadu Siret.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un Logan al Poliţiei, făcut praf de trenul Bucureşti – Suceava.
 Vizualizări articol: 10437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
Un Logan al Poliţiei, făcut praf de trenul Bucureşti – Suceava3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei