Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2017 - Anul XXII, nr. 34 (6450)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gest

Premii oferite de florăria Mi Alma la Târgul de Nunţi Trend Mariaj şi de Valentine’s Day

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai cunoscute florării din Suceava, Mi Alma, a oferit la finalul săptămânii trecute unul dintre premiile acordate la tombola organizată în cadrul Târgului de Nunţi Trend Mariaj de la Shopping City Suceava. Florăria Mi Alma a acordat unei viitoare mirese un superb buchet pentru ziua nunţii. Aflată la prima participare la acest târg, florăria Mi Alma şi-a prezentat întreaga ofertă floristică, buchete de flori şi aranjamente florale, dar şi de accesorii şi decoraţiuni pentru nunţi şi evenimente.

Cu un concept inedit în a-şi prezenta oferta, florăria Mi Alma a atras în standul propriu un număr foarte mare de vizitatori ai târgului. Standul Mi Alma s-a diferenţiat prin prezentarea unei structuri care a fost creată special pentru acest eveniment, amenajată cu becuri led şi împletitură din sârmă, pe care a fost montat un aranjament floral. Aranjamente precum cel prezentat în cadrul târgului pot fi folosite atât la nunţi şi evenimente, cât şi ca obiect decorativ de interior. Pe lângă modul de amenajare a standului, florăria Mi Alma s-a evidenţiat în cadrul târgului prin oferta extrem de diversă şi modul de prezentare a produselor şi serviciilor proprii, dar şi prin deschiderea faţă de viitorii clienţi. Astfel, oferta floristică pentru nunţi şi evenimente a fost completată cu variate decoraţiuni clasice, elegante, doritorii putând să găsească la florăria Mi Alma chiar şi modele de decoraţiuni baroc.

În concluzie, la prima participare la acest târg, florăria Mi Alma a reuşit să se evidenţieze prin originalitate, oferta pentru organizarea nunţilor fiind doar de aranjamente din flori naturale. Mai mult, reprezentanţii florăriei au subliniat faptul că indiferent de bugetul pe care viitorii miri îl au pentru flori şi aranjamentele florale, ofertele Mi Alma şi calitatea serviciilor vor fi fără doar şi poate pe placul clienţilor.

 

Florăria Mi Alma a acordat două premii speciale de Valentine’s Day

Pe lângă premiul acordat în cadrul Târgului de Nunţi Trend Mariaj, florăria Mi Alma a organizat un concurs pe Facebook special pentru Valentine’s Day. Astfel, de Ziua Îndrăgostiţilor, florăria a venit cu o noutate pentru cei care vor să sărbătorească dragostea, oferind două premii semnificative şi deosebite, constând într-un aranjament floral în formă de inimă, realizat din cei mai frumoşi trandafiri roşii, şi un coş cadou cu bomboane, vin roşu şi lumânări parfumate, pentru o zi romantică de Valentine’s Day. În acelaşi timp, Mi Alma a mai acordat un premiu special unui sucevean care a postat pe contul de Facebook al florăriei un comentariu emoţionant prin care îşi exprima dorinţa de a-i oferi soţiei sale aranjamentul floral în formă de inimă.

Florăria Mi Alma se află în municipiul Suceava, pe bulevardul George Enescu, în staţia de autobuz Nordic. Florăria oferă şi servicii de livrări la domiciliu a buchetelor de flori şi a aranjamentelor florale, comenzile putând fi făcute la numărul de telefon 0731.616.072.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii oferite de florăria Mi Alma la Târgul de Nunţi Trend Mariaj şi de Valentine’s Day.
 Vizualizări articol: 1888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Premii oferite de florăria Mi Alma la Târgul de Nunţi Trend Mariaj şi de Valentine’s Day0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei