Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2017 - Anul XXII, nr. 31 (6447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poziţie

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu acuză parlamentarii PSD de Suceava că au văduvit judeţul de fonduri, în favoarea Teleormanului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu acuză parlamentarii PSD că nu au ţinut cont de interesele judeţului, la votarea legii bugetului.  Într-un comunicat remis presei, Gheorghiu afirmă că PSD tratează comunităţile din judeţul Suceava ”cu dispreţ” şi ”blochează din nou marile investiţii”.

Deputatul PNL afirmă că a aflat din presa locală ”cum unii dascăli ai poporului de la PSD Suceava se făleau grozav că au răsturnat căruţa bugetului naţional în judeţul Suceava”. ”Vezi, Doamne!, va fi numai lapte şi miere. Cu acelaşi prilej, mai mulţi îndrumători de neam, tot de la PSD Suceava, îl numeau demagog pe preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, deoarece a promis că şoseaua de centură a municipiului reşedinţă de judeţ poate fi terminată la sfârşitul anului 2017. Aceştia au crezut că, dacă parazitează spaţiul public, sucevenii nu vor sesiza că PSD și ALDE îi tratează ca pe nişte bieţi cetăţeni de rangul doi. Cum altfel s-au simţit când au aflat că banii pentru centura Sucevei, pentru cea a municipiului Rădăuţi, banii pentru spitalul din Fălticeni au luat calea Teleormanului, în sumă de 360 milioane lei?”, se întreabă Gheorghiu retoric.

 

”Nesimţire curată, clară, de manual!”

Parlamentarul liberal arată că a fost surprins neplăcut când ”colegi parlamentari din arcul guvernamental au votat împotriva Sălii Polivalente din Suceava” și spune că declaraţiile parlamentarilor PSD de Suceava referitoare la sumele care revin judeţului Suceava sunt nereale.

”Judeţul Suceava a fost văduvit! Foarte mulţi bani au plecat în judeţul Teleorman, 360 de milioane lei. Dacă am compara reţeaua rutieră a celor două judeţe şi sumele alocate, am putea vedea diferenţa în favoare judeţului Teleorman. La acest capitol, judeţul Suceava a fost dispreţuit! Mai mult, activişti politici din PSD reclamă că actualul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a promis în mod demagogic finalizarea lucrărilor la șoseaua de centură a Sucevei. Nu, preşedintele Flutur a promis în mod realist, el dezvoltând o relaţie administrativă eficientă cu guvernarea de atunci. Au fost găsite soluţii, însă guvernarea PSD a schimbat în regim de urgenţă conducerea fostei CNADNR, iar noii şefi consideră că Suceava nu are nevoie de această investiţie gata în acest an. Din păcate, nici unul din amendamentele propuse de PNL nu a fost aprobat de coaliţia de guvernare. Efectiv, Suceava a fost decuplată de Guvernul Grindeanu de la marile investiţii. Lideri PSD de mâna a doua au recurs la cele mai josnice şi primitive maniere de dezinformare pentru a nu fi prinşi cu mâţa în sac, încercând s-o dea pe alţii. E nesimţire curată, clară, de manual!”, mai afirmă deputatul Bogdan Gheorghiu, în comunicatul de presă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu acuză parlamentarii PSD de Suceava că au văduvit judeţul de fonduri, în favoarea Teleormanului.
 Vizualizări articol: 3209 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 12 voturi
Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu acuză parlamentarii PSD de Suceava că au văduvit judeţul de fonduri, în favoarea Teleormanului3.0512

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei