Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2017 - Anul XXII, nr. 31 (6447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din toamnă

Trei programe ale Universităţii din Suceava intră în lichidare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Potrivit unui proiect al Ministerului Educaţiei privind programele care vor funcţiona în anul universitar 2017-2018, trei specializări ale Universităţii „Ștefan cel Mare” Suceava (USV) vor intra în lichidare din toamnă.

Este vorba despre programele „Ingineria şi protecţia mediului în industrie” şi „Ingineria şi managementul calităţii” din cadrul Facultăţii de Inginerie Mecanică şi „Muzeologie”, de la Facultatea de Istorie şi Geografie.

De menţionat că acestea nu mai figurează în oferta Universităţii dat fiind faptul că nu au mai stârnit interes în rândul candidaţilor şi nu au putut fi activate.

La nivel naţional 30 de programe de studii universitare de la opt universităţi intră în lichidare începând cu anul universitar 2017-2018.  Aceste programe sunt prevăzute în proiectul Ministerului Educaţiei privind domeniile şi specializările/ programele de studii universitare şi structura instituţiilor de învăţământ superior pentru anul universitar 2017 – 2018. Documentul este supus consultării publice în perioada 3 - 24 februarie 2017. Eventualele observaţii şi sugestii vor fi comunicate Direcţiei Generale Învăţământ Superior.

Cât priveşte programele pentru care Universitatea din Suceava va organiza admitere în acest an, pentru studiile de licenţă sunt peste 40 de programe în cadrul celor zece facultăţi ale instituţiei. Pentru licenţă, învăţământ la distanţă, sunt nouă programe, iar la masterat, aproape 40 de programe.

Admiterea de la Universitatea din Suceava se organizează în două sesiuni:10 - 28 iulie 2017 şi 6 - 20 septembrie 2017.

La sesiunea din vară, înscrierea candidaţilor este programată în intervalul 10-21 iulie, fără sâmbătă şi duminică, rezultatele urmând să fie publicate în data de 21 iulie. Înmatriculările sunt programate între 24 şi 28 iulie, iar afişarea rezultatelor finale va avea loc pe 28 iulie. Menţionăm că neînmatricularea conduce la pierderea locului obţinut în urma concursului de admitere.

Cât priveşte sesiunea din toamnă, înscrierile se fac în perioada 6-14 septembrie, fără sâmbătă şi duminică, iar înmatriculările pe 6-20 septembrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei programe ale Universităţii din Suceava intră în lichidare.
 Vizualizări articol: 2784 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei programe ale Universităţii din Suceava intră în lichidare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei