Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2017 - Anul XXII, nr. 31 (6447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La Cajvana

Frigul şi consumul de alcool i-au adus sfârşitul unui bărbat de 59 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii din oraşul Cajvana au fost sesizaţi miercuri dimineaţă, în jurul orei 08.30, despre faptul că pe o alee din cimitirul ortodox din localitate se află o persoană căzută, aflată în stare de inconştienţă. La faţa locului a fost descoperit un bărbat de 59 de ani, din judeţul Botoşani, care a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la spitalul din Rădăuţi. În urma tuturor eforturilor făcute de medici pentru a-i salva viaţa, bărbatul s-a stins în cursul serii ce a urmat.

În urma sesizării telefonice primite de poliţişti miercuri dimineaţă, la faţa locului, pe una dintre căile de acces dintre morminte, pe pământ, a fost identificat Dănuţ Polocoşer, de 59 de ani, din comuna Durneşti, judeţul Botoşani. Acesta e cunoscut ca fiind o persoană fără adăpost şi consumator de băuturi alcoolice, care locuia în oraşul Cajvana şi făcea diferite munci prin gospodăriile localnicilor. În momentul în care a fost descoperit, acesta prezenta semne vitale, însă se afla în stare de inconştienţă. Un echipaj medical i-a acordat bărbatului primele îngrijiri medicale, după care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, pentru investigaţii de specialitate. În cursul aceleiaşi zile, în jurul orei 12:00, Poliţia Municipiului Rădăuţi a fost sesizată de personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Rădăuţi despre faptul că Dănuţ Polocoşer a suferit un şoc hipotermic şi un stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare asupra sa. Medicii erau rezervaţi cu privire la starea acestuia de sănătate. Din păcate, toate încercările acestora de a-i salva viaţa au eşuat, în jurul orei 21.20 medicii constatând decesul, survenit în urma unui stop cardio-respirator ireversibil şi a hipotermiei.

Cei care au instrumentat cazul consideră că nu există suspiciuni cu privire la comiterea vreunei infracţiuni, cel mai probabil Dănuţ Polocoşer şi-a pierdut cunoştinţa în urma consumului excesiv de alcool. Când a fost găsit în cimitir, lângă bărbat se afla o sticlă cu alcool sanitar. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de poliţiştii oraşului Cajvana.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Frigul şi consumul de alcool i-au adus sfârşitul unui bărbat de 59 de ani.
 Vizualizări articol: 4819 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Frigul şi consumul de alcool i-au adus sfârşitul unui bărbat de 59 de ani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei