Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2017 - Anul XXII, nr. 31 (6447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

„Zadarnicele chinuri ale dragostei”

O comedie cu şi despre îndrăgostiţi, surpriza de primăvară a Teatrului „Matei Vişniec”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În luna iubirii, sucevenii vor avea parte de o plăcută surpriză din partea Teatrului „Matei Vişniec” - un spectacol nou, original şi foarte amuzant, cu şi despre îndrăgostiţi.

„Repetiţiile sunt în toi pentru următorul nostru spectacol - <Zadarnicele chinuri ale dragostei>. Pentru că este un spectacol de William Shakespeare cu foarte multe personaje, iar noi avem doar nouă actori, regizorul Alexandru Bogdan a solicitat să facă un casting pentru încă doi colaboratori. Ne bucurăm că actorii aleşi sunt tot din Suceava - Alexandru Marin şi Horia Andrei Butnaru”, a anunţat Carmen Veronica Steiciuc, directorul Teatrului Municipal „Matei Vişniec” Suceava.

Scenografia este asigurată de Raluca Alexandrescu, recunoscută pentru activitatea sa, mai ales în scenografia de operă, costumele care vor fi făcute pentru spectacol fiind creaţie proprie.

Premiera spectacolului se doreşte a avea loc pe 15 martie, adică în prima lună a primăverii, luna renaşterii naturii.

„Este un spectacol despre dragoste, pentru îndrăgostiţi de toate vârstele. Un spectacol care promite să fie antrenant, cu foarte mult umor de bună calitate. Este o piesă foarte rar montată, chiar şi în România. Suntem printre puţinii care s-au încumetat să o pună în scenă. Fiind vorba de un subiect sensibil, despre dragoste, oamenii evită de obicei să râdă de asta, doar că Shakespeare exact asta face – râde de situaţiile care se creează, de legăturile care apar între diverse cupluri de îndrăgostiţi...”, a adăugat directorul artistic al teatrului, Andrei Munteanu.

După ce a asistat la repetiţii, directorul artistic s-a arătat foarte mulţumit de cum decurg lucrurile.

„Actorii sunt fericiţi să colaboreze cu Alex Bogdan, este un regizor foarte atent la detalii. Am trecut deja de faza de lectură a textului, în care actorii au descoperit profunzimile psihologice şi diverse aspecte legate de personaje, au început repetiţiile. După aceea urmează <şnururile>, în care totalitatea acţiunii este coroborată într-un întreg organic”, a menţionat Andrei Munteanu.

Acesta este primul spectacol al Teatrului „Matei Vişniec” Suceava în care toţi actorii săi se vor afla pe scenă, unii chiar în dublu rol.

„Ne dorim ca sucevenii să vină în număr cât mai mare pentru a se bucura, la început de primăvară, de o comedie de cea mai bună calitate”, a concluzionat Carmen Veronica Steiciuc, director general al recent înfiinţatei instituţii culturale sucevene.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O comedie cu şi despre îndrăgostiţi, surpriza de primăvară a Teatrului „Matei Vişniec”.
 Vizualizări articol: 1843 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O comedie cu şi despre îndrăgostiţi, surpriza de primăvară a Teatrului „Matei Vişniec”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei