Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 feb 2017 - Anul XXII, nr. 31 (6447)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distracţie

„Regatul Inimioarelor”, o poveste despre prietenie dedicată copiilor, la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârşitul de săptămână este plin de activităţi distractive la Iulius Mall Suceava. Copiii primesc invitaţie la reprezentaţia amuzantă a Teatrului Zbribulici şi la ateliere de creaţie. Pentru cei mari, weekendul aduce un târg de obiecte lucrate manual, de unde pot alege cadouri pentru persoanele iubite, sesiuni de dans şi multe premii. Pentru că este vacanţă, copiii au liber la distracţie.

Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 16.30, Iulius Mall Suceava îi va surprinde pe prichindei cu o reprezentaţie a Teatrului Zbribulici. Micii spectatori vor descoperi „Regatul Inimioarelor”, o poveste despre prietenie şi frumuseţea ei, ale cărei personaje vor fi cărţile de joc. În regatul în care a fost interzisă distracţia şi muzica, fata de „inimă roşie” şi fraţii săi au pornit în căutarea prieteniei, iar cei care îi vor susţine în faţa regelui vor fi chiar năzdrăvanii din public. Spectacolul este unul interactiv, cu muzică şi dans, care îi încurajează pe copii să fie veseli şi iubitori.

 

Târgul Handmade 

Tot sâmbătă se vor desfăşura două sesiuni ale atelierelor de creaţie, de la ora 14.00 şi de la ora 15.00. Tematica este una specială, de Valentine`s Day. Specialiştii Creativ&Deco îi vor îndruma pe copii în realizarea unor inimioare decorative. Toate materialele sunt puse la dispoziţie de Iulius Mall, micile dovezi de iubire fiindu-le oferite cadou. Iar pentru sesiuni de distracţie complete, Iulius Mall Suceava îi aşteaptă pe cei mici la patinoarul Dream Ice. Vor avea libertatea de a se mişca în voie, în aer liber, bucurându-se de magia dansului pe gheaţă. Dream Ice este deschis zilnic, între orele 14.00 şi 21.30. O sesiune de o oră şi jumătate costă 10 lei pentru copii, elevi sau studenţi şi 15 lei pentru adulţi.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 10-12 februarie, Iulius Mall Suceava găzduieşte o ediţie specială a Târgului Handmade. La parter, clienţii vor fi întâmpinaţi cu numeroase obiecte unicat, realizate manual, care pot fi sugestii inspirate de cadouri pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Bijuterii felurite, cu pietre semipreţioase sau realizate prin tehnici inedite, piese vestimentare, papioane, podoabe pentru păr, accesorii, lumânări parfumate, cosmetice naturale, decoraţiuni tematice şi multe alte articole în care se regăseşte măiestria artizanilor sunt propunerile expozanţilor prezenţi la Târgul Handmade.

Duminică, 12 februarie, cei care se pregătesc pentru petrecerea de Valentine`s Day pot exersa mişcările latino gratuit, sub îndrumarea profesioniştilor Salsa Family. De la ora 17.00, la parterul Iulius Mall se va organiza o nouă sesiune a lecţiilor de dans: caraibice, salsa, bachata şi merengue.

 

Cadouri pentru clienţi

În această perioadă, Iulius Mall îi răsplăteşte pe îndrăgostiţi cu premii care sărbătoresc iubirea. Până pe 14 februarie, clienţii care fac cumpărături de minimum 100 de lei se pot înscrie la tombola dedicată dragostei. Marele câştigător, desemnat prin tragere la sorţi, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor, va fi răsplătit cu o sesiune foto profesională, alături de perechea sa, realizată de fotograful Ovidiu Leşan, şi cu un album cu cele mai reuşite instantanee.

Tot de Valentine`s Day, alţi nouă clienţi, anunţaţi în urma extragerilor, îşi vor putea invita jumătatea la o cină romantică, oferită de Iulius Mall, la Complex Căprioara. În plus, primii 200 de participanţi ai fiecărei zile vor primi surprize instant: vouchere la Atlantis Gold, invitaţii la cafeneaua La Fontana, bilete la Cinema City, sesiuni de înfrumuseţare, surprize dulci, vinuri sau băuturi răcoritoare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Regatul Inimioarelor”, o poveste despre prietenie dedicată copiilor, la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1603 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
„Regatul Inimioarelor”, o poveste despre prietenie dedicată copiilor, la Iulius Mall1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei