Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 feb 2017 - Anul XXII, nr. 30 (6446)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără busolă

Mort de beat, un bărbat şi-a pierdut calul şi căruţa cu care se întorcea seara de la pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cumpănă grea pentru un bărbat de 49 de ani, din oraşul Gura Humorului, care a ajuns beat acasă, însă fără căruţa plină cu lemne şi calul înhămat la ea, pe care i-a pierdut în timpul drumului plin de peripeţii către casă. Într-un final, în timpul aceleiaşi nopţi, bărbatul a reuşit împreună cu poliţiştii să dea de urma căruţei şi a calului, împrăştiate la kilometri distanţă.

Poliţiştii din Gura Humorului au fost sesizaţi marţi la prânz de un bărbat din oraş despre faptul că, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în timp ce se îndrepta cu căruţa spre casă, din cauza stării de ebrietate în care se afla, a căzut din atelaj, iar calul şi-a continuat drumul. În momentul în care, după câteva ore de căutări, a găsit căruţa şi calul, a constatat lipsa drujbei, despre care bărbatul crede că i-ar fi fost furată.

Cercetările poliţiştilor au stabilit faptul că Dumitru A., de 49 de ani, nu are nici o sursă de venit şi lucrează cu calul şi căruţa în pădure. Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 06.30, acesta a plecat de acasă spre comuna Mănăstirea Humorului, pentru a aduce cu căruţa lemne de foc din pădure, având asupra sa şi un motoferăstrău. Seara, în jurul orei 18.00, a coborât din pădure şi a intrat într-un bar din centrul comunei Mănăstirea Humorului, unde a consumat băuturi alcoolice, lăsând în stradă calul şi căruţa în care se aflau lemnele şi drujba. În jurul orei 22.30, aflat în stare avansată de ebrietate, a plecat cu căruţa spre casă. Ajuns pe strada Oborului din Gura Humorului, în zona islazului comunal, bărbatul a căzut din căruţă. Atelajul a trecut cu roţile din faţă peste picioarele bărbatului, iar calul nu a oprit şi a continuat drumul spre casă.

Bărbatul a reuşit să se ridice la un moment dat şi a luat-o pe jos spre casă, unde a ajuns în jurul orei 24.00, aici negăsind însă calul şi căruţa. A plecat în căutarea lor şi câteva ore mai târziu a găsit, răsturnată în albia râului Humor, partea din spate a căruţei încărcată cu lemnele de foc, aflată la o distanţă de circa 500 de metri de casă. În acelaşi timp, o patrulă a poliţiei a găsit pe strada Mănăstirea Humorului din oraş calul şi partea din faţă a căruţei, la mai bine de un kilometru distanţă de partea din spate a atelajului.

În momentul în care a fost găsit calul, poliţiştii nu cunoşteau cine este proprietarul acestuia şi făceau verificări pentru identificarea sa, moment în care s-au întâlnit cu Dumitru A. Bărbatul nu a mai găsit însă şi drujba. El a căutat-o pe tot traseul parcurs de căruţă fără el, dar nu a găsit-o şi nu a reclamat atunci lipsa acesteia.

După ce şi-a mai revenit în fire, după aproape trei zile de la incident, bărbatul a făcut o plângere la poliţiştii humoreni, reclamând furtul drujbei. Cercetările efectuate până în prezent de poliţişti nu au adunat date certe cu privire la comiterea infracţiunii de furt, existând posibilitatea ca aceasta să fi fost pierdută pe drumul dintre comuna Mănăstirea Humorului şi casa bărbatului, în momentul traversării pe timp de noapte a  pârâului Humor. Este posibil ca, în acelaşi timp, drujba să fi dispărut pe traseul urmat de căruţa trasă de cal, fără stăpân, din momentul în care acesta a căzut din atelaj şi până în momentul în care atelajul s-a rupt.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mort de beat, un bărbat şi-a pierdut calul şi căruţa cu care se întorcea seara de la pădure.
 Vizualizări articol: 8107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mort de beat, un bărbat şi-a pierdut calul şi căruţa cu care se întorcea seara de la pădure5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei