Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 feb 2017 - Anul XXII, nr. 25 (6441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lipsire de libertate

Un tânăr cu multiple condamnări, arestat după ce a înhăţat o fată la ieşirea din club şi a încercat să o violeze

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr din municipiul Fălticeni, care are un cazier foarte stufos, cu fapte de furt şi tâlhărie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, pentru infracţiunea de lipsire de libertate în mod ilegal. Fapta a fost comisă  pe 22 ianuarie, când, la ieşirea dintr-un club, individul a acostat o fată, pe care a lovit-o şi a tras-o spre un loc izolat, însă norocul tinerei a fost că o patrulă de jandarmi i-a auzit ţipetele şi a intervenit.

După ce au adunat probatoriu, poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a lui Vasile Răzvan Lucan, recidivist, pe o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal. Judecătoria Fălticeni a admis solicitarea şi a decis arestarea inculpatului pentru următoarele 30 de zile.

Din cercetările cu privire la agresiunea asupra fetei rezultă că autorul a lovit-o cu palmele peste faţă, după care a obligat-o să-l însoţească, imobilizând-o de un braţ şi târând-o practic după el. Fata a fost târâtă pe o distanţă de aproximativ 200 de metri, după care au intervenit jandarmii. Când a văzut jandarmii, tânăra a cerut ajutor, declarând că nu îl cunoaşte pe bărbat şi că a fost constrânsă de acesta să-l însoţească.

Jandarmii au constatat că tânărul de 23 de ani era sub influenţa alcoolului şi l-au predat în acea noapte la Poliţia municipiului Fălticeni, pentru continuarea cercetărilor.

Până în 2013, tânărul a adunat şapte condamnări pentru fapte de furt şi tâlhărie. Răzvan Vasile Lucan a început să fie cercetat de poliţie pentru furturi încă de la vârsta de 13 ani. Printre altele, el a executat o condamnare la 4 ani la închisoare.
Răzvan Vasile Lucan era „vedetă” în presa locală încă din anul 2008, când avea vârsta de 15 ani.

Atunci, poliţiştii probaseră pe numele său în jur de 40 de infracţiuni, furturi de maşini, din magazine şi locuinţe, dar şi câteva tâlhării. Printre altele, acesta atacase bătrâni din Fălticeni, pe timp de noapte, în timp ce victimele ieşeau din localuri, furându-le sume de bani sau alte bunuri de valoare şi furase o maşină, la volanul căreia s-a urcat. Conform anchetei poliţiei de la acea vreme, când autoturismul furat a rămas fără benzină, Lucan i-a dat foc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr cu multiple condamnări, arestat după ce a înhăţat o fată la ieşirea din club şi a încercat să o violeze.
 Vizualizări articol: 5574 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un tânăr cu multiple condamnări, arestat după ce a înhăţat o fată la ieşirea din club şi a încercat să o violeze5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei