Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 feb 2017 - Anul XXII, nr. 25 (6441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Clarificări

Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Liviu Dragnea nu va beneficia de ordonanţa de modificare a Codurilor Penale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat ieri, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că actualul Guvern are în continuare susţinerea totală a social-democraţilor, dar şi că liderul Liviu Dragnea nu se va număra printre beneficiarii Ordonanţei de Urgenţă de modificare a Codurilor Penale. Ioan Stan a precizat că membrii CexN al PSD au votat în unanimitate susţinerea actualului Guvern, inclusiv a ministrului Justiţiei, Florin Iordache. „Mergem în continuare cu acest Guvern şi cu Ordonanţa de Urgenţă cu privire la modificarea Codurilor Penale, prin care se redefineşte abuzul în serviciu, precum şi cu cele două proiecte de lege privind graţierea şi pentru modificarea legii privind executarea pedepselor, care vor ajunge în Parlament”, a spus Ioan Stan. El a făcut referire şi la acuzaţiile care au fost aduse Guvernului cu privire la faptul că Ordonanţa de Urgenţă de modificare a Codului Penal a fost promovată într-o şedinţă a Guvernului care a avut loc în timpul nopţii. „Faptul că şedinţa s-a ţinut seara consider că e o notă bună pentru Guvern, pentru că lucra şi la acea oră. Plus că avizul de la CSAT a ajuns la Guvern în jurul orei 20:00”, a explicat Ioan Stan.

El a explicat că promovarea acestor proiecte de lege, dar şi a Ordonanţei de Urgenţă a avut la bază solicitările Curţii Constituţionale. Liderul PSD Suceava a ţinut să precizeze că preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, nu va fi beneficiarul Ordonanţei de Urgenţă de modificare a Codurilor Penale, având în vedere că acesta este cercetat şi pentru fals intelectual. Senatorul Ioan Stan a făcut referire şi la faptul că o serie de aspecte care le sunt imputate social-democraţilor au fost iniţiate de fostul ministru al Justiţiei din Guvernul Dacian Cioloş, Raluca Prună.

„Cei care acuză Guvernul trebuie să ştie că fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună a modificat prin Ordonanţe de Urgenţă nu mai puţin de 130 de articole din Codul Penal şi Codul de procedură penală prin care s-au îngrădit drepturi ale cetăţenilor. De asemenea, PSD este acuzat că îşi doreşte unificarea DNA cu DIICOT. Trebuie să ne reamintim însă că tot doamna Raluca Prună propunea pe 30 noiembrie 2016 această unificarea a DIICOT cu DNA, iar acum se încearcă să ni se pună nouă în spate că am vrea să facem acest lucru”, a declarat Ioan Stan.

Liderul social-democraţilor suceveni a ţinut să precizeze că PSD nu va organiza contramanifestaţii la protestele care se organizează în aceste zile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Liviu Dragnea nu va beneficia de ordonanţa de modificare a Codurilor Penale.
 Vizualizări articol: 4062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 9 voturi
Liderul PSD Suceava, Ioan Stan: Liviu Dragnea nu va beneficia de ordonanţa de modificare a Codurilor Penale1.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei