Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2017 - Anul XXII, nr. 12 (6428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiuni

Încă o răfuială între romii din Şcheia, în ciuda reţinerilor de săptămână trecută

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii au intervenit, duminică seară, la o nouă răfuială izbucnită în comunitatea de romi din comuna Şcheia, unul dintre cei implicaţi în noul scandal fiind reţinut acum câteva zile, pentru o altă agresiune.

Duminică, în jurul orei 19.00, un tânăr din Şcheia a sunat la 112 şi a sesizat că soţia sa, în vârstă de 18 ani, a fost agresată de două persoane, o femeie şi un bărbat. Din cercetările poliţiei a rezultat că tânăra se afla în casă, în locuinţă intrând o anume Genoveva Bergheaua, în vârstă de 41 de ani, însoţită de Marius Nicolae Darie, în vârstă de 19 ani.

Prima a lovit-o pe victimă cu palma peste faţă, în timp ce tânărul de 19 ani  i-a asigurat „spatele”, proferând ameninţări şi injurii. La ieşirea din locuinţă, în hol, cei doi au spart două geamuri, rezultă din cercetări.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ameninţare.

Acelaşi Marius Nicole Darie, în vârstă de 19 ani, a petrecut 24 de ore în arestul poliţiei judeţene, săptămâna trecută. Atunci el a fost reţinut pentru un scandal petrecut tocmai pe 29 noiembrie 2016, în comunitatea de romi din Şcheia. În acea zi, aproximativ 15 persoane de etnie romă din Şcheia s-au luat la ceartă, la recepţia Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, după ce anterior se încăieraseră în localitatea de domiciliu, în faţa unui bar.

Încăierarea de atunci a fost una care a pus probleme deosebite. La spital au intervenit atunci jandarmi şi poliţişti de la Serviciul de Acţiuni Speciale, pentru a linişti spiritele.

În urma bătăii de la Şcheia dintre cele două tabere, cinci persoane din ambele grupuri au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Doi dintre cei identificaţi ca agresori au fost reţinuţi săptămâna trecută în acest dosar, însă doar pentru 24 de ore. Ei au putut fi reţinuţi după ce poliţiştii au strâns probatoriul necesar pentru ca procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava să înceapă urmărirea penală pentru infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă o răfuială între romii din Şcheia, în ciuda reţinerilor de săptămână trecută.
 Vizualizări articol: 6435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Încă o răfuială între romii din Şcheia, în ciuda reţinerilor de săptămână trecută3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei