Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2017 - Anul XXII, nr. 12 (6428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Omorât în bătaie

Moartea cruntă a unui italian în vârstă de 65 de ani, venit la Suceava după fosta iubită

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au anunţat finalizarea anchetei şi trimiterea în judecată a unui bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Suceava, pentru infracţiunea de omor, victima sa fiind un italian în vârstă de 65 de ani. Crima s-a petrecut în casa din Vama a unei femei, fosta iubită a italianului şi actuala consoartă a inculpatului trimis în judecată pentru omor.

Din rechizitoriul procurorului criminalist reiese că italianul a avut parte de o moarte foarte violentă, înecându-se cu propriul sânge, după ploaia de lovituri pe care a încasat-o atunci când a intrat în casa fostei iubite. 

 

Italianul înamorat a sosit intempestiv la locuinţa fostei iubite

În reconstituirea circumstanţelor în care a fost comis omorul, procurorul de caz a constatat că italianul Antonio S., în vârstă de 65 de ani, a avut timp de doi ani de zile o relaţie de prietenie cu o tânără din comuna Vama, în perioada în care suceveanca s-a aflat în Italia. Italianul sexagenar eradin provincia Salerno, Italia, iar la barul pe care îl deţinea în Italia a fost angajată pentru o perioadă tânăra din comuna Vama.

În martie 2016, suceveanca în vârstă de 35 de ani a pus însă capăt relaţiei, odată cu revenirea sa acasă.  La scurt timp, femeia a început o relaţie cu un alt bărbat, Revelino Pleşa, cu domiciliul în municipiul Suceava. Italianul nu s-a împăcat însă cu gândul că suceveanca a încheiat relaţia cu el, astfel că a venit la Suceava.

Din cercetările efectuate în acest caz de judiciariştii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că italianul a ajuns la Vama, la locuinţa femeii, în seara de 22 octombrie 2016. Femeia era împreună cu actualul iubit, Revelino Pleşa, iar cei doi au fost luaţi total prin surprindere de această apariţie intempestivă.

 

Inculpatul şi-a ieşit din minţi şi a devenit foarte violent

Italianul ar fi insistat să intre în casă, iar Revelino Pleşa a devenit extrem de violent.

„Pe acest fond, inculpatul Pleşa Revelino a exercitat cu intenţie acte de violenţă asupra victimei, aplicându-i lovituri cu picioarele în zone vitale ale corpului. Urmare a loviturilor, victima a fost proiectată la sol, fiind în continuare lovită cu picioarele de inculpat în special în zona feţei”, se arată în rechizitoriul de trimitere în judecată al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava. 

 

Au vrut să-l salveze pe italianul plin de sânge, însă era prea târziu

Italianul doborât la pământ a început să respire greu şi să horcăie, moment în care agresorul şi tânăra ar fi încercat să-l salveze. Cei doi au declarat că au încercat manevre de resuscitare şi l-au şters cu un prosop umed pe faţa plină de sânge. Din păcate, era prea târziu, italianul îngurgitând o cantitate mare de sânge, iar în scurt timp dându-şi ultima suflare. Cea care a sunat la 112 în cele din urmă a fost chiar tânăra din Vama. Personalul medical de pe Ambulanţă nu a putut decât să constate decesul bărbatului în vârstă de 65 de ani.

 

Suceveanul a invocat autoapărarea, însă realitatea îl contrazice

La autopsia efectuată de medicii legişti a rezultat că italianul a avut parte de o moarte violentă, din cauza asfixiei mecanice prin aspirat pulmonar survenită în condiţiile unui traumatism cranio-facial. Victima avea multiple plăgi şi excoriaţii, rupturi osoase la nivel mandibular, moartea fiind aşadar una extrem de violentă. Suceveanul a încercat să invoce autoapărarea şi faptul că italianul ar fi intrat peste ei în casă, însă leziunile suferite de victimă au indicat că autorul a acţionat foarte violent, lovind victima doar în zona vitală a capului, inclusiv după ce a căzut la pământ.

Revelino Pleşa va fi judecat pentru comiterea infracţiunii de omor. Suceveanul se află în stare de arest preventiv la domiciliu.

Până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată inculpatul se bucură de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moartea cruntă a unui italian în vârstă de 65 de ani, venit la Suceava după fosta iubită.
 Vizualizări articol: 6331 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Moartea cruntă a unui italian în vârstă de 65 de ani, venit la Suceava după fosta iubită5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei