Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2017 - Anul XXII, nr. 12 (6428)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Apărare

Consilierul Cristian Boberschi va contesta decizia de excludere din PSD Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierul local sucevean Cristian Boberschi a anunţat ieri că va contesta decizia conducerii judeţene a PSD Suceava de a-l exclude din partid. Cristian Boberschi a făcut aceste precizări după ce Comitetul Executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Suceava a decis, sâmbăta trecută, excluderea sa din partid. De precizat că în cazul lui Cristian Boberschi, Organizaţia Municipală Suceava a PSD a propus și a votat retragerea sprijinului politic, sancţiune care ulterior a fost transformată de Biroul Permanent Judeţean în excludere din partid. Pentru ca excluderea să rămână definitivă, această decizie trebuia să fie votată în cadrul Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava, ceea ce s-a și întâmplat sâmbăta trecută. După excluderea din PSD, Cristian Boberschi își va pierde mandatul de consilier local.

Cristian Boberschi a precizat ieri că momentan nu a primit o decizie oficială cu privire la excluderea din partid, aflând de acest lucru din presa locală. Boberschi a precizat că atunci când va primi un document oficial va ataca decizia de excludere potrivit prevederilor din statutul PSD. „Nu am primit nici o hotărâre a excluderii mele în forma finală. Am luat act de această decizie din presa locală. Dar trebuie spus că pentru a mă apăra în cadrul ședinţei Comitetului Executiv al Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava am fost convocat cu 22 de ore înainte de deschiderea ședinţei de la Frasin. Voi contesta decizia excluderii, conform statutului PSD, urmând pașii legali, și îmi voi arăta bunele intenţii în respectarea prevederilor statutare. Și în funcţie de motivaţia din procesul verbal al ședinţei Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava voi acţiona Comisia judeţeană de etică și forurile superioare de partid”, a spus Cristian Boberschi.

 

Trei noi consilieri locali PSD în deliberativ

Mai mult, el a ţinut să precizeze că decizia cu privire la hotărârea Biroului Permanent Municipal al PSD Suceava, de la finalul anului trecut, a primit-o tot cu 22 de ore înainte de ședinţa de sâmbăta trecută de la Frasin, document în care nu i s-ar fi imputat încălcări ale statutului, ci doar „suspiciuni de a fi votat alături de PNL în Consiliul Local Suceava”.

Reamintim că pe lângă demiterea din partid a lui Cristian Boberschi, aceeași decizie i-a vizat și pe alţi doi supleanţi de pe lista PSD pentru Consiliul Local Suceava, Dan Apetroaie și Dumitru Rusu. De asemenea, dintre consilierii locali din Suceava ai PSD  care au obţinut mandatul după alegerile locale, până în prezent și-au prezentat demisia din deliberativ Eugen Girigan și Cornel Grosar.

În aceste condiţii, urmează ca în Consiliul Local Suceava să intre alţi trei supleanţi de pe lista PSD de la alegerile locale, respectiv Iulia Fuior, Florin Cristescu și Ioan Gabriel Buciac. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consilierul Cristian Boberschi va contesta decizia de excludere din PSD Suceava.
 Vizualizări articol: 1923 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Consilierul Cristian Boberschi va contesta decizia de excludere din PSD Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei