Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 21 dec 2016 - Anul XXI, nr. 296 (6409)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracţiune

Un tânăr a fost prins conducând un autoturism cu plăcuţe de înmatriculare false

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O patrulă de poliţie din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus a depistat pe o stradă din localitate un autoturism aflat în trafic, despre ale cărui plăcuţe de înmatriculare avea informaţii că fuseseră reţinute în urmă cu puţin timp. În urma opririi autoturismului, poliţiştii au constatat că plăcuţele de înmatriculare sunt false, provenind de la o altă maşină. Tânărului de la volan i s-a întocmit dosar penal.

Incidentul a avut loc luni noapte, în jurul orei 23.00, pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, când poliţiştii au observat autoturismul circulând din direcţia Straja spre comuna Vicovu de Jos. Echipajul a pornit în urmărirea autoturismului, acesta fiind oprit în apropierea staţiei de carburant Eurotehnic. În momentul în care tânărului aflat la volan i-au fost solicitate documentele personale şi ale autoturismului, acesta a declarat că nu le are la el. Poliţiştii l-au legitimat şi pe pasagerul aflat în dreapta şoferului, care le-a oferit spre control acestora cartea de identitate. În urma verificărilor făcute asupra bazelor de date, poliţiştii au aflat că cel aflat la volan se numeşte Petru B., are 19 ani, este din Vicovu de Sus, iar plăcuţele de înmatriculare de pe autoturism aparţin altei maşini. Au constatat în acelaşi timp că plăcuţele de înmatriculare adevărate au fost reţinute pe 17 decembrie, pentru faptul că autoturismul oprit atunci în trafic nu era asigurat cu poliţă RCA. Pe numele celui aflat la volan a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a fost prins conducând un autoturism cu plăcuţe de înmatriculare false.
 Vizualizări articol: 3696 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr a fost prins conducând un autoturism cu plăcuţe de înmatriculare false0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei